Oynasaydın fikrine saygı duyacaktım.Wıtıcın abimden izledim.
Oynamamamışsın...
Oynasaydın fikrine saygı duyacaktım.Wıtıcın abimden izledim.
Ne alaka oyunun ne olduğunu nasıl bir şey olduğunu biliyorum arkadaşım indirmiş discorddan o oynuyo ben izliyom hala çöp yani çöp.Oynasaydın fikrine saygı duyacaktım.
Oynamamamışsın...
Bir videoyla oyunun çöp ya da güzel olduğuna karar verilmez.Ne alaka oyunun ne olduğunu nasıl bir şey olduğunu biliyorum arkadaşım indirmiş discorddan o oynuyo ben izliyom hala çöp yani çöp.
Bir video izlediğimi kim söyledi ?Bir videoyla oyunun çöp ya da güzel olduğuna karar verilmez.
böhöhöytHocam bir özelden link atarsanız iyi olur yapanları korsan oyunun kötü olduğunu söyleyeceğim
Film ile oyun aynı şey değil, fragmanı güzel olup kötü olan filmler de var.Verilir, mesela bir filme gitmeden önce fragmanı izlersin hoşuna giderse izlersin bu da aynı mantık
Bir video izlediğimi kim söyledi ?
Ne kadar dil dökersen dök benim gözümde çöp o oyun ve buna saygı duymak zorundasın.
discorddan o oynuyo ben izliyom
Wıtıcın abimden izledim arkadaşım şuan oynuyo onu izliyorum, Mete abim oynadı.Film ile oyun aynı şey değil, fragmanı güzel olup kötü olan filmler de var.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
çöpse neden izliyorsun ? aa doğru sen oynayamayınca çöp oluyorWıtıcın abimden izledim arkadaşım şuan oynuyo onu izliyorum, Mete abim oynadı.
Bunlar toplanıp tek video mu yapıyor ?
Hayır.Wıtıcın abimden izledim arkadaşım şuan oynuyo onu izliyorum, Mete abim oynadı.
Bunlar toplanıp tek video mu yapıyor ?