krldogukan
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 2,947
day 1 güncellemesi işte dostum tam bir bilgim yok fakat bugün yarın gelirsaat kaçta gelir ya oynamak istiyorum![]()
day 1 güncellemesi işte dostum tam bir bilgim yok fakat bugün yarın gelirsaat kaçta gelir ya oynamak istiyorum![]()
Dostum şuan o kartta oyunda herhangi bir problem olmaması lazım. Yeni patch felan geldi onu yüklemediysen belki ondan kaynaklı olabilir. İmzamdaki sistemi kullanıyorum ve "ultra" ayarlarda 35-40 FPS aldım. Youtube da da testleri mevcut ve gayet güzel değerler.Cyberpunk Kaldırırmı
Sistemim : İşlemci - AMD Ryzen 5 3600 6-Core Processor 3.60 GHZ Ram - 3000 Mhz CL15 8gb (1 tane daha var 16gb yani) Ekran Kartı - Radeon RX580 OC 8GB GDDR5 256 Bit https://store.steampowered.com/app/1091500/Cyberpunk_2077/?l=turkish Burdan baktım ben kaldırır gibime gelio ama hangi ayarlarda...forum.donanimarsivi.com
bu konuyu açmıştım ve almıştım oyunu şuan indiridm kurdum fps yerlerde bu sorun düzelirmi 14 mü 15 günmü ne hakkım var 48 dk oynadım karakter oluşturmada çok bekledim![]()
bi güncelleme varmış amd nin onu indiriyorum 8.12.2020 de gelmişDostum şuan o kartta oyunda herhangi bir problem olmaması lazım. Yeni patch felan geldi onu yüklemediysen belki ondan kaynaklı olabilir. İmzamdaki sistemi kullanıyorum ve "ultra" ayarlarda 35-40 FPS aldım. Youtube da da testleri mevcut ve gayet güzel değerler.
Driver mı gelmiş yeni?bi güncelleme varmış amd nin onu indiriyorum 8.12.2020 de gelmiş
Knk nvidianin son driverini yukle ve yeni cikacak patchleri bekleCyberpunk Kaldırırmı
Sistemim : İşlemci - AMD Ryzen 5 3600 6-Core Processor 3.60 GHZ Ram - 3000 Mhz CL15 8gb (1 tane daha var 16gb yani) Ekran Kartı - Radeon RX580 OC 8GB GDDR5 256 Bit https://store.steampowered.com/app/1091500/Cyberpunk_2077/?l=turkish Burdan baktım ben kaldırır gibime gelio ama hangi ayarlarda...forum.donanimarsivi.com
bu konuyu açmıştım ve almıştım oyunu şuan indiridm kurdum fps yerlerde bu sorun düzelirmi 14 mü 15 günmü ne hakkım var 48 dk oynadım karakter oluşturmada çok bekledim![]()
Kur diyince mi veriyor hatayı? PC yi kapatıp açmayı dene düzelir belki.Alıntıyı görüntüle
bu hatayı veriyor
amd de yayınladı driverı 20.12.1 yükleyin düzelir muhtemelenArkadaşın dediğine karşılık nvidia için durum farklı hocam nvidia sırf bu oyun için dün driver yayınladı şahsen 40 fps fark etti bende bu bile neden amd alınmaması gerektiğini belirler şahsen.
Muhtemelen orayı düzeltip diğer tarafı bozmuşlardır eski bir amd kullanıcısı olarak her güncellemede bir şey oluyordu kartaamd de yayınladı driverı 20.12.1 yükleyin düzelir muhtemelen