CyberPunk 2077 FPS Sorunu

bu konuyu açmıştım ve almıştım oyunu şuan indiridm kurdum fps yerlerde bu sorun düzelirmi 14 mü 15 günmü ne hakkım var 48 dk oynadım karakter oluşturmada çok bekledim :D
Dostum şuan o kartta oyunda herhangi bir problem olmaması lazım. Yeni patch felan geldi onu yüklemediysen belki ondan kaynaklı olabilir. İmzamdaki sistemi kullanıyorum ve "ultra" ayarlarda 35-40 FPS aldım. Youtube da da testleri mevcut ve gayet güzel değerler.

Dostum şuan o kartta oyunda herhangi bir problem olmaması lazım. Yeni patch felan geldi onu yüklemediysen belki ondan kaynaklı olabilir. İmzamdaki sistemi kullanıyorum ve "ultra" ayarlarda 35-40 FPS aldım. Youtube da da testleri mevcut ve gayet güzel değerler.
bi güncelleme varmış amd nin onu indiriyorum 8.12.2020 de gelmiş

bu konuyu açmıştım ve almıştım oyunu şuan indiridm kurdum fps yerlerde bu sorun düzelirmi 14 mü 15 günmü ne hakkım var 48 dk oynadım karakter oluşturmada çok bekledim :D
Knk nvidianin son driverini yukle ve yeni cikacak patchleri bekle

Driver mı gelmiş yeni?
1607594522802.png

bu hatayı veriyor

Arkadaşın dediğine karşılık nvidia için durum farklı hocam nvidia sırf bu oyun için dün driver yayınladı şahsen 40 fps fark etti bende bu bile neden amd alınmaması gerektiğini belirler şahsen.
amd de yayınladı driverı 20.12.1 yükleyin düzelir muhtemelen

Şuan oyunda optimizasyon sıkıntısı var, güncelleme gelince düzeleceğini düşünüyorum.

amd de yayınladı driverı 20.12.1 yükleyin düzelir muhtemelen
Muhtemelen orayı düzeltip diğer tarafı bozmuşlardır eski bir amd kullanıcısı olarak her güncellemede bir şey oluyordu karta :)

Ben driverı kurduktan sonra başladım oyuna fps iyi ama çok kasıyor oyun 70 fps'te filan kasıyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,495
Üyeler
192,732
Son üye
eminbabos
Geri