Uygulamanın kendisi virüs değil programlar böyle uygulamaları virüs olarak görüyor.Gezginlerden indirmiştim direk uygulamada tespit etti bende kaldırdım.Uygulamanın kendisi virüs
ETS 2'de para hilesi yapacak alt üstü.Korsan indirsen bir şey demezdim ama hile yapma.
Cheat Engine mi virüslü? Chat Engine'i virüs yazılımlarının virüs olarak algılaması normaldir çünkü içinde Hack Tool var. Hack Tool zararsızdır.Gezginlerden indirmiştim direk uygulamada tespit etti bende kaldırdım.Uygulamanın kendisi virüs
Onu yapmasın, crack indirse bir şey demem parası yok derim.ETS 2'de para hilesi yapacak alt üstü.
Uygulamanın kendisi virüs değil programlar böyle uygulamaları virüs olarak görüyor.
aydınlattığınız için teşekkürlerCheat Engine mi virüslü? Chat Engine'i virüs yazılımlarının virüs olarak algılaması normaldir çünkü içinde Hack Tool var. Hack Tool zararsızdır.
kendi sitesinden indir kurmaya çalış zaten izin vermiyecek sonra anti virüsten geri al cheat engine i zararsız de bir tane program kurmaya çalışacak onu reddet ve kuruluma devam et ve bitti.Trojen virüsü tespit etti kaspersky
Nasıl virüssüz indiririm?
virus degildir cheat engine bi tur hack toolu oldugu icin virus olarak algilar resmi sitesinden indirmen yeterli ama indirmemeni tavsiye ederim. cheat engine genelde arka planda calistigi icin oyunlar otomatik perma ban atiyor makro programlari da oyleTrojen virüsü tespit etti kaspersky
Nasıl virüssüz indiririm?