- Konu Sahibi Konu Sahibi
sınır 27 euro, dolar değil. sınırı geçse bile gelir ancak üstüne vergi ödersin.Şimdi buradan alınca 27 dolardan fazla olunca geliyor mu gelmiyor mu? Yardımcı olabilecek var mı
sınır 27 euro, dolar değil. sınırı geçse bile gelir ancak üstüne vergi ödersin.Şimdi buradan alınca 27 dolardan fazla olunca geliyor mu gelmiyor mu? Yardımcı olabilecek var mı
biraz geç oldu ama Amerika'dan alacaksan Türkiye'den çok daha uyguna daha iyi şeyler alabilirsin. bütçen ne kadar?10 güne amerikadan arkadaş gelecek ona aldırabilirim ürün ama ne aldırsam ne tavsiye edersiniz?
bu sabah aynı mesaj bana da geldi ve sipariş iptal edildi. belirsizlikten bahsetmiş, acaba yeni vergi ve kısıtlama mı gelecekSınır ötesi parsellerde Türk gümrüklerinin yaptığı sıkı denetimler ve gümrük işlemlerindeki mevcut belirsizlik nedeniyle lojistik ortağımız YunExpress'in Türkiye'ye gönderileri geçici olarak askıya aldığını bildirmekten büyük üzüntü duyuyoruz.
Bu durum nedeniyle siparişinizi şu anda iptal etmekten başka seçeneğimiz yok. Kısa süre içinde orijinal ödeme yönteminize tam bir geri ödeme yapılacaktır.
Aw hayatı
ben 27 euro altına almıştım ama ona rağmen iptal edildi.Yunexpress normalde Türkiye’ye dolar limiti olmadan(çok abartı miktarlar elbette sorun olabilir ama 70-80 dolara kadar getirttiğim oldu)ürün sokmanın bir yolunu biliyordu ve muhtemelen yasal bir açık vardı ama son birkaç haftadır bu konuda sıkıntılar yaşanıyor artık eskisi gibi işlemiyor sistem. 27 Euro altı olursa sorun olmaz ama 27 Euro üstüne artık risk almıyor.
Edit: bu arada şansa vergi çıkabiliyordu ama korkulacak miktarlar değil vergiyi de PTT teslim ederken tahsil ediyor.
Kargo dahil miydi normalde iptal edilmemesi lazım ama bilmiyorum. Arkadaşım drop shipping yapıyor gümrüklerde ve yunexpresste ciddi sorunlar olduğunu duydum ama limitin altına getirmeme olayı ilginçmişben 27 euro altına almıştım ama ona rağmen iptal edildi.
bankanın kestiği komisyon dahil 24 euro civarıydı. o yüzden şüphelendim acaba yeni bi düzenleme gelecek ve kargo firmalarına önceden haber mi verildi diye. zaten dediğiniz gibi 2 haftadır forumda da konuşuluyor yunexpress sorunları ama onlar da genelde sınırın üstünde olanlardı.Kargo dahil miydi normalde iptal edilmemesi lazım ama bilmiyorum. Arkadaşım drop shipping yapıyor gümrüklerde ve yunexpresste ciddi sorunlar olduğunu duydum ama limitin altına getirmeme olayı ilginçmiş
deneyin isterseniz. her şekilde gümrük sınırını geçtiği için belki belirsiz var falan diye iptal edilmez. olmazsa iade alıyorsunuz zaten.studio pro çok iyi fiyattaymış ya, tam sipariş geçiyodum son sayfadaki mesajları okuyunca üzüldüm.
Hocam adamlar göndermiyor ki. Yukarda arkadaşınkini iptal etmiş. Gönderdi ve gümrükten geçmezse satıcı sorumluluk alır mı emin değilim.deneyin isterseniz. her şekilde gümrük sınırını geçtiği için belki belirsiz var falan diye iptal edilmez. olmazsa iade alıyorsunuz zaten.