Oynayacak oyun yok !

xSparkua.

80+ Silver
Reaksiyon skoru
2,044
arkadaşlar en son bright memory 1.episode yi bitirdim ve oynayacak oyun YOK mafia 2 diyenler oldu onu bitireli 1 ay olmadı metro 2033 bitirdim 2 günde ve gta 5 story mode bitirdim oyun yok yardım edin :D

minecraft oyna arkadaşın varsa gayet eğlenceli olur :D

bütçen varsa ve oynamadıysan farcry serisi başlayabilirsin

GTA IV var, SOMA var. Zaten şu iki efsaneyi oynasan bir daha hiçbir oyundan adam akıllı zevk alamayacaksın.

silindi

Son düzenleme:
Severmisiniz bilmem ama darksiders serisine bakin

GTA IV var, SOMA var. Zaten şu iki efsaneyi oynasan bir daha hiçbir oyundan adam akıllı zevk alamayacaksın.
gta 4 teması çok karanlık geliyor biraz oynadım sarmadı soam a pek korku oyunu sevmiyorum
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Severmisiniz bilmem ama darksiders serisine bakin
severim en son 2 yi bitirmiştim 3 nasıl bilirmisin reis ?

Bende yeni Sherlock holmes i bitirdim, baya iyidi. Kitaplardan 1-2 tane seçmişler vakaları, okuduğum vakayı canlandırmış gibi oldu :D, diğer vakalarıda kitaplardakileri değişerek yapmışlar. Tavsiye ederim.

arkadaşlar en son bright memory 1.episode yi bitirdim ve oynayacak oyun YOK mafia 2 diyenler oldu onu bitireli 1 ay olmadı metro 2033 bitirdim 2 günde ve gta 5 story mode bitirdim oyun yok yardım edin :D
Oynayacak oyun çok fakat, iyi bir performans’a sahip bilgisayar yok sanırım🤷‍♂️

A Plague Tale: Innocence, Rise of tomb raider, witcher 3, Life is strange oyna sıkıntın geçer.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,487
Üyeler
192,730
Son üye
Zeyx001
Geri