aga b vallaha pc olsa minecraft mod pack falan bitirirdik ama maalesefkanka onuda arkadaşımla bitirdim elytra falanda aldıkama tavsiyen için sağol gece gecede arkadaşım yok :c
gta 4 teması çok karanlık geliyor biraz oynadım sarmadı soam a pek korku oyunu sevmiyorumGTA IV var, SOMA var. Zaten şu iki efsaneyi oynasan bir daha hiçbir oyundan adam akıllı zevk alamayacaksın.
severim en son 2 yi bitirmiştim 3 nasıl bilirmisin reis ?Severmisiniz bilmem ama darksiders serisine bakin
Oynayacak oyun çok fakat, iyi bir performans’a sahip bilgisayar yok sanırımarkadaşlar en son bright memory 1.episode yi bitirdim ve oynayacak oyun YOK mafia 2 diyenler oldu onu bitireli 1 ay olmadı metro 2033 bitirdim 2 günde ve gta 5 story mode bitirdim oyun yok yardım edin![]()
3 de güzel oynayıngta 4 teması çok karanlık geliyor biraz oynadım sarmadı soam a pek korku oyunu sevmiyorum
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
severim en son 2 yi bitirmiştim 3 nasıl bilirmisin reis ?
A Plague Tale: Innocence, Rise of tomb raider, witcher 3, Life is strange oyna sıkıntın geçer.arkadaşlar en son bright memory 1.episode yi bitirdim ve oynayacak oyun YOK mafia 2 diyenler oldu onu bitireli 1 ay olmadı metro 2033 bitirdim 2 günde ve gta 5 story mode bitirdim oyun yok yardım edin![]()