Pny gaming rtx 3070 6500tl

mszeyrek

80+ Gold
Reaksiyon skoru
6,665
3070 almayı planlayanlar vardır belki diye diyorum pny normalde profesyonel ekran kartlarının (quadro vb.) modellerini çıkarıyor ama bazen gaming serileri de oluyor bu fiyata 3 fanlı iyi soğutmalı bir 3070 stok sıkıntısı da varken iyi bence (bu fiyata satılan 3060ti lar var) link:

Model aynı olduktan sonra marka aşırı önemli değil.Buraya attığınız iyi olmuş.

5500e de 3060ti iki fanlı pny model gelmiş.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Model aynı olduktan sonra marka aşırı önemli değil.Buraya attığınız iyi olmuş.
Önemli aslında bazı kartlarda sıkıntı oluyor ama 3000 serisinde pek öyle kart yok. Genelde iyi kartlar var.

5500e de 3060ti iki fanlı pny model gelmiş.

Önemli aslında bazı kartlarda sıkıntı oluyor ama 3000 serisinde pek öyle kart yok. Genelde iyi kartlar var.
Önemli tabii ki ama aşırı önemli değil 3000 serisinde çünkü her marka artık bu tür kartlara kaslı soğutmalar yapıyor.Bir de işin içine 3 fanlı olması da girince soğutmasına güvenebiliyorsun bu tür markaların.

Önemli tabii ki ama aşırı önemli değil 3000 serisinde çünkü her marka artık bu tür kartlara kaslı soğutmalar yapıyor.Bir de işin içine 3 fanlı olması da girince soğutmasına güvenebiliyorsun bu tür markaların.
Güvenmediğim bir marka varsa msi idir giriş seviye soğutmaları hep kötü oluyor acaba ventus X2 nasıl.

Bu arada rx 6800 fiyatı da ince hesapta 7.800den başlamıştı şu an 7245.

Güvenmediğim bir marka varsa msi idir giriş seviye soğutmaları hep kötü oluyor acaba ventus X2 nasıl.
Rx 500 serisindeki Mech için yorumlar iyi değil,ısınıyor deniliyor.MSİ sanırım daha sonra Mech serisini Ventus yaptı.Ben Ventus'u net bilmiyorum ama şu ana kadar hiç şikayet görmedim.

Rx 500 serisindeki Mech için yorumlar iyi değil,ısınıyor deniliyor.MSİ sanırım daha sonra Mech serisini Ventus yaptı.Ben Ventus'u net bilmiyorum ama şu ana kadar hiç şikayet görmedim.
Armor serisi ventus oldu ve ısınıyor genelde.

Soğutma olarak fena değil ise alınabilir.

Mech de ventusun amddeki karşılığı.

Armor serisi ventus oldu ve ısınıyor genelde.
MSİ hep bir ilginç.Adamlar F/P olarak kart çıkarmak istiyorlar,kartları ısınıyor.Bu sefer daha sağlam,güçlü soğutması olan Gaming X çıkarıyorlar.O da pahalı oluyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,300
Üyeler
190,725
Son üye
ahmetzulaci
Geri