Farklı kasa alın. Nolur nolmaz. 100-200 TL için değmez risk almaya.Genelde alınmaz diyorlar ama incehesaptan hazır sistem alacağım için başka seçeneğim yok.Var mı alıp sorun yaşayan? C4 falan diyorlar ama s
Ne yaparsanız yapın almayın.Genelde alınmaz diyorlar ama incehesaptan hazır sistem alacağım için başka seçeneğim yok.Var mı alıp sorun yaşayan? C4 falan diyorlar ama s
Hazır sistem alacağım için başka seçenek yok maalesefFarklı kasa alın. Nolur nolmaz. 100-200 TL için değmez risk almaya.
Bütçeniz nedir ona göre farklı bir hazır sistem önerebiliriz?Hazır sistem alacağım için başka seçenek yok maalesef
5000 tl önerilerinizi bekliyorum.Bütçeniz nedir ona göre farklı bir hazır sistem önerebiliriz?
Hocam biostar ekran kartı nasıldır ilk defa duydumStok geldiği zaman bunu şekildeki gibi özelleştirip alabilirsiniz. SSD olarak da bunu alabilirsiniz:
Patriot Burst PBU240GS25SSDR 2.5” 240 GB SATA 3 SSD 259,00 TL yerine 249,99 TL
![]()
Hard Disk - Sabit Disk - n11
Hard Disk ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Hard Disk çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.www.n11.com
Anakart demek istediniz sanırım. Kötü değildir. Daha iyileri elbette vardır fakat OC yapılmayacağı için çok aşırı özellikli olmasına gerek yok.Hocam biostar ekran kartı nasıldır ilk defa duydum
Ay ekran kartı demişim. Oc yapılabilir ileride dicektimde işlemci intelmiş D:Anakart demek istediniz sanırım. Kötü değildir. Daha iyileri elbette vardır fakat OC yapılmayacağı için çok aşırı özellikli olmasına gerek yok.
İ3 10100F rakibi Ryzen 3 3100'den saf güç olarak daha iyi. OC yapmıyorsunuz fakat 4/8 lik yapısı nedeniyle İntel'in daha iyi olduğunu düşünüyorum.Ay ekran kartı demişim. Oc yapılabilir ileride dicektimde işlemci intelmiş D: