300 TL SSD önerisi

Yusuf_Yuşâ

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
1,128
Arkadaşlar bana 300 TL ye kadar SSD onerirmisiniz? Elimde SU650 120GB var fakat bildiğiniz gibi yeterli gelmiyor. Önerilerinizi bekliyorum.

Üçünden birini alabilirsin, üçü de oldukça kalitelidir.

Ben de bunu düşünüyorum. Bir de dostum sence 8gb daha ram alıp Rami 16 yapmak mı daha mantıklı yoksa SSD almak mı? Rami alırsam Single olacak bütçe yüzünden. Ama SSD alırsam sonradan Dual 16gb yapabilirim. Sence?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Üçünden birini alabilirsin, üçü de oldukça kalitelidir.
Aynen kanka. Galiba Sandisk olanı alacağım.

Ben de bunu düşünüyorum. Bir de dostum sence 8gb daha RAM alıp Rami 16 yapmak mı daha mantıklı yoksa SSD almak mı? Rami alırsam Single olacak bütçe yüzünden. Ama SSD alırsam sonradan Dual 16gb yapabilirim. Sence?
elinde 120gb varsa 240gb SSD yine yetersiz olabilir.Bütçeni zorlayıp 480gb SSD alma şansın varsa al depolama sıkıntısı çekme ilerde de Ram alırsın.

benim tavsiyem sata ssd alacaksan 240 almaman 500gb civarı al ki hem yetsin hemde sistemini değiştirmek istersen çıkarıp hala kullanabilmelisin dolar düserse fyatlar ucuzzlar ancak ne zaman düşer o konuda bir şey diyemem

elinde 120gb varsa 240gb SSD yine yetersiz olabilir.Bütçeni zorlayıp 480gb SSD alma şansın varsa al depolama sıkıntısı çekme ilerde de RAM alırsın.
Elimde 120gb SSD ve 1tb HDD var. 240 daha alırsam 360 GB SSD ve 1tb HDD olacak. Yeter diye düşünüyorum.

Ben de bunu düşünüyorum. Bir de dostum sence 8gb daha RAM alıp Rami 16 yapmak mı daha mantıklı yoksa SSD almak mı? Rami alırsam Single olacak bütçe yüzünden. Ama SSD alırsam sonradan Dual 16gb yapabilirim. Sence?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Aynen kanka. Galiba Sandisk olanı alacağım.
Bütçen varken SanDisk alınmaz. Bunu al:

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,187,984
Üyeler
188,508
Son üye
jet-online
Geri