Monster Güvenilir Mi ?

Covid19

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
257
Beyler monsterın 13-14k'lık laptopları güvenilir midir ? Müşteri hizmetlerinin iyi olduğunu biliyorum ama bazı arkadaşlar hiç önermiyor sürekli sorun çıkardığını falan söylüyorlar sizce monstera güvenip laptop alınır mı ?

Beyler monsterın 13-14k'lık laptopları güvenilir midir ? Müşteri hizmetlerinin iyi olduğunu biliyorum ama bazı arkadaşlar hiç önermiyor sürekli sorun çıkardığını falan söylüyorlar sizce monstera güvenip laptop alınır mı ?
alternatif olarak asus veya hp alabilirsin

Yüksek bütçede tercihim olmazdı.

Güvenilir ama yüksek bütçe için tercihim olmazdı.

• Beğen
Reaksiyonlar: Muti
bence yüksek bütçemde olsa az bütçemde olsa tercihim olur benim. güvenilir

Kuzenim gitt dolar 7 mi ne iken hp pavilion gtx 1050ti + 8300h 60hz 16gb ramli leptopu vatandan 7300tl ye aldılar ozamanda bundan galiba 5-8 ay önce unuttum onu monsterin gtx 1650ti 10. Nesil i5 16gb ramlı 120hz li leptopu 7500tl di gitti hp aldı fp
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ben pc topla dedim dinlemedi halbuki leptovu oyun için aldı ve evden çıkarmıyor genelde bir bize gelince getirior o da ayda yılda bir :)

asus öneririm yüksek bütçede

Kuzenim gitt dolar 7 mi ne iken hp pavilion gtx 1050ti + 8300h 60hz 16gb ramli leptopu vatandan 7300tl ye aldılar ozamanda bundan galiba 5-8 ay önce unuttum onu monsterin gtx 1650ti 10. Nesil i5 16gb ramlı 120hz li leptopu 7500tl di gitti hp aldı fp

Ben PC topla dedim dinlemedi halbuki leptovu oyun için aldı ve evden çıkarmıyor genelde bir bize gelince getirior o da ayda yılda bir :)
oyun odaklı ise bencede masaüstü toplamalıydı ama hem oyun hem işte kullanacaksa birde üniversitede kullanacaksa laptop şart bence

oyun odaklı ise bencede masaüstü toplamalıydı ama hem oyun hem işte kullanacaksa birde üniversitede kullanacaksa laptop şart bence
Oyun için aldı oynadığı oyun ise sadece ZuLa .d

Ben PC topla dedim dinlemedi halbuki leptovu oyun için aldı ve evden çıkarmıyor genelde bir bize gelince getirior o da ayda yılda bir :)
boşuna masraf yapmış hp yüzünden

bunu alın bence soğutması da iyi tasarım efsane zaten

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,245,567
Üyeler
204,746
Son üye
vaelov
Geri