alternatif olarak asus veya hp alabilirsinBeyler monsterın 13-14k'lık laptopları güvenilir midir ? Müşteri hizmetlerinin iyi olduğunu biliyorum ama bazı arkadaşlar hiç önermiyor sürekli sorun çıkardığını falan söylüyorlar sizce monstera güvenip laptop alınır mı ?
Hp ısınıyor ysalternatif olarak asus veya hp alabilirsin
Kuzenim gitt dolar 7 mi ne iken hp pavilion gtx 1050ti + 8300h 60hz 16gb ramli leptopu vatandan 7300tl ye aldılar ozamanda bundan galiba 5-8 ay önce unuttum onu monsterin gtx 1650ti 10. Nesil i5 16gb ramlı 120hz li leptopu 7500tl di gitti hp aldı fpbence yüksek bütçemde olsa az bütçemde olsa tercihim olur benim. güvenilir
Ben pc topla dedim dinlemedi halbuki leptovu oyun için aldı ve evden çıkarmıyor genelde bir bize gelince getirior o da ayda yılda birbence yüksek bütçemde olsa az bütçemde olsa tercihim olur benim. güvenilir
asus öneririm yüksek bütçedeBeyler monsterın 13-14k'lık laptopları güvenilir midir ? Müşteri hizmetlerinin iyi olduğunu biliyorum ama bazı arkadaşlar hiç önermiyor sürekli sorun çıkardığını falan söylüyorlar sizce monstera güvenip laptop alınır mı ?
oyun odaklı ise bencede masaüstü toplamalıydı ama hem oyun hem işte kullanacaksa birde üniversitede kullanacaksa laptop şart benceKuzenim gitt dolar 7 mi ne iken hp pavilion gtx 1050ti + 8300h 60hz 16gb ramli leptopu vatandan 7300tl ye aldılar ozamanda bundan galiba 5-8 ay önce unuttum onu monsterin gtx 1650ti 10. Nesil i5 16gb ramlı 120hz li leptopu 7500tl di gitti hp aldı fp
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Ben PC topla dedim dinlemedi halbuki leptovu oyun için aldı ve evden çıkarmıyor genelde bir bize gelince getirior o da ayda yılda bir![]()
Oyun için aldı oynadığı oyun ise sadece ZuLa .doyun odaklı ise bencede masaüstü toplamalıydı ama hem oyun hem işte kullanacaksa birde üniversitede kullanacaksa laptop şart bence
boşuna masraf yapmış hp yüzündenKuzenim gitt dolar 7 mi ne iken hp pavilion gtx 1050ti + 8300h 60hz 16gb ramli leptopu vatandan 7300tl ye aldılar ozamanda bundan galiba 5-8 ay önce unuttum onu monsterin gtx 1650ti 10. Nesil i5 16gb ramlı 120hz li leptopu 7500tl di gitti hp aldı fp
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Ben PC topla dedim dinlemedi halbuki leptovu oyun için aldı ve evden çıkarmıyor genelde bir bize gelince getirior o da ayda yılda bir![]()
bunu alın bence soğutması da iyi tasarım efsane zatenBeyler monsterın 13-14k'lık laptopları güvenilir midir ? Müşteri hizmetlerinin iyi olduğunu biliyorum ama bazı arkadaşlar hiç önermiyor sürekli sorun çıkardığını falan söylüyorlar sizce monstera güvenip laptop alınır mı ?