Çözüldü✓ Cyberpunk'da ekran kartım sadece %7sini kullanıyor sebebi nedir?

Qoallaa

80+
Reaksiyon skoru
13
Bu konuyu tekrar açtım kusura bakmayın gerçekten bir anda diğer konuların gelmesiyle yok olup gitti düzgün bir cevap alamadım. Cyberpunk'dayken görev yöneticisinden baktığımda ekran kartım sadece %7sini kullanıyor olarak gözüküyor bunun sebebini bilen var mıdır acaba? Arkadaşımda rx5500xt ekran kartı var ve onda %95ini kullandığını söylüyor fakat bende sadece %7sini kullanıyor sebebini bilen nasıl çözebiliceğimi bilen birisi varsa söylerse gerçekten çok mutlu olurum :)

oyundayken %95 de kullanıyodur masaüstüne döndüğünden oyun menü ekranına giriyor sadece menü ekranı için kullanılıyor ekran kartı o yüzden msi afterburnerla oyun içindeyken kullanımına bak öyle değildir

oyundayken %95 de kullanıyodur masaüstüne döndüğünden oyun menü ekranına giriyor sadece menü ekranı için kullanılıyor ekran kartı o yüzden msi afterburnerla oyun içindeyken kullanımına bak öyle değildir
şöyle 2. monitörden bakıyorum ama arkadaşım alt tab atıp bakıyor onda 95 gözüküyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ryzen 5 2600

şöyle 2. monitörden bakıyorum ama arkadaşım alt tab atıp bakıyor onda 95 gözüküyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ryzen 5 2600
%7 kullanılmasının imkanı yok arkadaşın alt tab yapınca arkada oyun oynatılıyodur hala seninki ise menüye geliyodur %7 kullanılsa 10 fps alamazsın

%7 kullanılmasının imkanı yok arkadaşın alt tab yapınca arkada oyun oynatılıyodur hala seninki ise menüye geliyodur %7 kullanılsa 10 fps alamazsın
hem asusun programından hemde görev yöneticisinden bakınca artık %7 gözükmüyor 60 70 gösteriyor nasıl düzeldi anlamadım bende teşekkürker yardımlarınız için :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,180,783
Üyeler
187,399
Son üye
YettaMoses
Geri