GTA V indirme en baştan başladı!

thErenSK

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Reaksiyon skoru
6,036
epic gamesten gta 5 indiriyordum test edebilmek için 2-3 defa yeniden başlattım sıkıntı olmadı indirme devam etti ama dün gece kapattıktan sonra bu sabah açtım ki ne göreyim baştan başlıyor delirmek üzereyim 70gb inmişti sırf indirmek için izlediğim şeyleri 360pde izliyordum offff

70gb indiyse kalan gb leri sıfırdan başlayıp indirebiliyor. Öyle bir ihtimal var siz indirmeye bırakın kalan gb ler inince otomatik tamamı iner diye düşünüyorum. Denemekte fayda var.

epic gamesten gta 5 indiriyordum test edebilmek için 2-3 defa yeniden başlattım sıkıntı olmadı indirme devam etti ama dün gece kapattıktan sonra bu sabah açtım ki ne göreyim baştan başlıyor delirmek üzereyim 70gb inmişti sırf indirmek için izlediğim şeyleri 360pde izliyordum offff
Oyun dosyaları indirildiği yerde duruyorsa belki de gösterge yanlıştır

kaç gb dosya inmiş bi baksanan

dün gece gta5steamda güncelleme gelmişti baktınmı ınıyomu guncelliyormu dicem 70gb füncelleme gelmez :D

70gb indiyse kalan gb leri sıfırdan başlayıp indirebiliyor. Öyle bir ihtimal var siz indirmeye bırakın kalan gb ler inince otomatik tamamı iner diye düşünüyorum. Denemekte fayda var.
yok sıfırlanmış 104gb/113mb yazıyor şu an

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,176,931
Üyeler
186,815
Son üye
ida64
Geri