Yılan Serdar 3T
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 2
- Reaksiyon skoru
- 5,073
Az diyor. %45'den aşağı enflasyon yok. Yurtt dışındaki adamlar diyor ben demiyorum bu değeri.Babam bankada çalışıyor enflasyon kaç diye sorduğum zaman %30-35 arası diyor
sorması ayıp ne iş yapıyor tam olarak bankada ve ne kadar alıyor aylıkBabam bankada çalışıyor enflasyon kaç diye sorduğum zaman %30-35 arası diyor
Covid olmadan önce ne vardı anlatsana biCovid olan insanların masrafları, aşıların masrafları boru galiba nasıl bir zihniyet var sizde merak ediyorum.
Bunlar devletin yükümlülükleri. İngiltere de yaşayan akrabama 1000 ingiliz sterlini destek verilmiş bizde 5 tane kumaş maske. Devlet dediğin zaten insanı yaşatmaya çalışıyor bir toprak parçası üzerinde.Covid olan insanların masrafları, aşıların masrafları boru galiba nasıl bir zihniyet var sizde merak ediyorum.
Covid olmadan önce ne vardı anlatsana bi
Bunlar devletin yükümlülükleri. İngiltere de yaşayan akrabama 1000 ingiliz sterlini destek verilmiş bizde 5 tane kumaş maske. Devlet dediğin zaten insanı yaşatmaya çalışıyor bir toprak parçası üzerinde.
Neyle karşılaştıralım? Afrika'yla karşılaştırıp buna şükür deyip gelişmeyip oturmayı mı seçelim? Osmanlı dönemlerinde seçtik gördük gelişmemenin nelere mâl olduğunu.Türkiye'yi Almanya ile İngiltere ile karşılaştırmak o kadar anlamsız şeyler ki biri daha yeni kalkınmaya başlamış bir ülke diğerleri yıllardır gerek askeri gerek diğer alanlarda kendini kanıtlamış, yerini almış ülkeler gidip İngiltere şu kadar para veriyor Türkiye vermiyor demek anlamsız ki Türkiye'de veriyor biraz videoları izlersen haberlere bakarsan Ekrem İmamoğlu'nun çoğu kişinin işsizlik parasını kestiğini vs. görebilirsin.
vergi kesilmeden 12k ya yakın vergiler kesildikten sonra 7k, müdür yardımcısı gibi bir şeysorması ayıp ne iş yapıyor tam olarak bankada ve ne kadar alıyor aylık
güzel işmiş Allah daha çok versinvergi kesilmeden 12k ya yakın vergiler kesildikten sonra 7k, müdür yardımcısı gibi bir şey