turktelekom internet sorunu

altyapı sorgular mısın önce.
Arkadaş cevap vermiyor hocam kota diyin cevap veriyor. Böyle şeyleri takmıyor pek.

türk tleekom size geçirmiş gecmis olsun
Hayır böyle bir muhabbet yok hiç bir internet sağlayıcısı altyapısının desteklemediği bir hızı veremez. Yani Altyapısı ADSL iken VDSL veremez ya da altyapısı 16 iken 200 diye anlaşamaz kaldı ki TT'nin 200 MBPS'lik bir paketi yok. Arkadaş büyük ihtimal yanlış biliyor ve cevap vermiyor zaten konuya.

Arkadaş cevap vermiyor hocam kota diyin cevap veriyor. Böyle şeyleri takmıyor pek.
1608116812237.png

Bunu görmeden yazmışım :(
Şimdi okudumda evet

Hayır böyle bir muhabbet yok hiç bir internet sağlayıcısı altyapısının desteklemediği bir hızı veremez. Yani Altyapısı ADSL iken VDSL veremez ya da altyapısı 16 iken 200 diye anlaşamaz kaldı ki TT'nin 200 MBPS'lik bir paketi yok. Arkadaş büyük ihtimal yanlış biliyor ve cevap vermiyor zaten konuya.
bencede cidden bende baktımda şimdi 200mb paket yok

Dostum yardım istiyorsun 2 defadır yazdığım şeyi atmıyorsun. Atmayacaksan ya da yardıma açık değilsen neden konu açıyorsun ?
pardon dostum atıyorum şimdi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

altyapı sorgular mısın önce.
sorguladım da en baba 3 mbps vermesi lazım 300 kbps nedir

bizim normal tarifemiz 110 tl adamlar bizden bu parayı alıyor yani hızlı tarife parası o da

sonucu bize atar mısın peki?
altyapı sorgulaman lazım suanki hızını değil
önerdiğin site var mı oradan yapim

bizim normal tarifemiz 110 TL adamlar bizden bu parayı alıyor yani hızlı tarife parası o da

önerdiğin site var mı oradan yapim

• Sorguladığınız haneye ait altyapı bilgisi bulunamadı. yazıyor
türk telekom u arayıp sormayı deneyebilirsin.
Eğer ki düşük bir değer söylerlerse neden 200 mbps lik bir paket tanımladılar? ve nasıl 110 tl ye tanımladılar?
Ben 90 tl ye 24 mbps paketini kullanıyorum. Beni arayıp 110 tl ye 50 mbps verelim ister misiniz dediler sana nasıl 200 veriyorlar o fiyata?

192.168.1.1 veya 192.168.2.1 adresine girip adsl istatistiklerini atarmısın.

türk telekom u arayıp sormayı deneyebilirsin.
Eğer ki düşük bir değer söylerlerse neden 200 mbps lik bir paket tanımladılar? ve nasıl 110 TL ye tanımladılar?
Ben 90 TL ye 24 mbps paketini kullanıyorum. Beni arayıp 110 TL ye 50 mbps verelim ister misiniz dediler sana nasıl 200 veriyorlar o fiyata?
200 diye biliyorum ama değilse bile tam faturam 110 tl ve en fazla kimse bağlanmadan 6 mbps gördüm

Geri