gtx 1050ti

doganart

80+
Reaksiyon skoru
4
gtx 1050ti 4gb ekran kartlı bir diz üstü bilgisayarım var oyun oynarken ekranda bölünmeler oluyor bunun hakkında fikri olan var mı.

Bölünemelerden kastın nedir ? Biraz detay açarsan yardımcı olamaya çalışacağım :)

Hocam nasıl bir bölünme fotoğraf çekme imkanınız var mı?

nasıl anlatayım böyle yırtılma gibi oluyor ekran sanki donma gibi ama donmuyor

Ekran Yırtılması Ekran Kartını Güncelleyebilirsin İşe Yaramıyorsa Vsync Aç Fakat Açarsan 60 FPS Oynamak Zorunda Kalırsın

Vsync açınca fps düşmesine neden olmaz mı
birde nvidia nın optimizasyonunu yaptğı şekilde oynuyorum oyunları ama yinede bu sorun karşıma çıkıyor

Ekran kartı driverlarını güncelle. Vsync ayarını aç ve Fps değerlerini kontrol et. Bir de işlemcin nedir onu öğrenebilir miyim. Darboğazdan şüpheleniyorum

Yırtılmalar genelde ekranın tazeleme hızından çok daha yüksek FPS aldığınızda olur. Çözüm FPS sabitlemek.

işlemcim i5 7300hq
Darboğaz şüphesi yok o zaman ancak laptoplardaki klasik sorun olan ısınma da işlemcinin performansını düşürebilir. Yeterli teknik bilgin varsa termal macunu değiştirmeni yoksa da bir laptop soğutucu almanı öneririm. Şahsen zamanında ben de çok yaşadım bu problemi.

Vsync açınca fps düşmesine neden olmaz mı
birde nvidia nın optimizasyonunu yaptğı şekilde oynuyorum oyunları ama yinede bu sorun karşıma çıkıyor
yeni olmaya başladıysa ekran kartının driverında sıkıntı vardır eski bir vevrsiyonunu yükle düzelir

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,181,256
Üyeler
187,481
Son üye
Vadi
Geri