Millenicom 50 mbit tarife var mı?

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Reaksiyon skoru
49,998
Soru basit. 35 bana az geliyor. 100 ise altyapım desteklemiyor. 50 ve 75' lik paket ise sitelerinde yok. Peki firma bu hızları sunuyor mu yoksa 35' e mahkum muyum?

Soru basit. 35 bana az geliyor. 100 ise altyapım desteklemiyor. 50 ve 75' lik paket ise sitelerinde yok. Peki firma bu hızları sunuyor mu yoksa 35' e mahkum muyum?
Bence görüşürseniz sunarlar.

Ben 50Mbit kullanıyorum ama bir sene önce 35Mbit olarak bağlatmıştım, 2 Hafta Önce Aradılar ve Teklif sundular şuan 50Mbit, Arayıp sorarsanız daha net bilgi alabilirsiniz.

Bence görüşürseniz sunarlar.
Ama fiyat olarak çok garip olmaz mı? 85 TL 35 mbit ise 75 mbit kaç para olur?

100 mbit 109TL ise 99TL olur tahminimce. Ama konuşmak lazım. Teşekkürler.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ben 50Mbit kullanıyorum ama bir sene önce 35Mbit olarak bağlatmıştım, 2 Hafta Önce Aradılar ve Teklif sundular şuan 50Mbit, Arayıp sorarsanız daha net bilgi alabilirsiniz.
Kaç para veriyorsun? Türknetten memnun değilim aynı altyapı olsa da milleni denicem. Olmaz ise mecbur SOL altyapısında taahütlü olarak alıcam.

Modem Konusunda Firma ile konuşun biz istememiştik ama gönderdik diye işlemişler sisteme, hem de gelmeden sadece onunla uğraştık.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Dostum 109 TL zaten 100 mbit. Sen bi tık fazla mı ödüyosun?
Hayır 109TL + Modem

Var.Benim bildiğim 100mbps fiyatına kullanıyorsun. Ama altyapın 50 ise 50mbps tanımlıyorlar

ben sormuştum 100 mbps fiyatıyla aynı fiyata geliyor.

bende turkcell altyapısı ile vodofone düşünüyorum sizce nasıldır? pişman olurmuyum
türktelekom 64mbps altyapı var millenicoma 64 alabilmek için 109 ödeyeceğim vodofoneda ise 100mbps'ye 104tl ödeyeceğim iyi mi sizce?

bende turkcell altyapısı ile vodofone düşünüyorum sizce nasıldır? pişman olurmuyum
türktelekom 64mbps altyapı var millenicoma 64 alabilmek için 109 ödeyeceğim vodofoneda ise 100mbps'ye 104tl ödeyeceğim iyi mi sizce?
Fiber mi 100 vodafone olan? Bende Vodafone düşündüm lakin çok şikayet var. Altyapı olarak 2 altyapım var 100 Mbit+ Superonline FTTH fiber ve VDSL2 54 mbit TT. Ama ben taahhüt' e karşıyım sorun yaşarsam diye çok korkuyorum işte.

Fiber mi 100 vodafone olan? Bende Vodafone düşündüm lakin çok şikayet var. Altyapı olarak 2 altyapım var 100 Mbit+ Superonline FTTH fiber ve VDSL2 54 mbit TT. Ama ben taahhüt' e karşıyım sorun yaşarsam diye çok korkuyorum işte.
evet fiber. superonline altyapısı. bende sorun yaşarım diye korkuyorum. şu anda 16mbqs adsl kullanıyorum çile gerçekten. tahattütten çok çektim bidaha sorun yaşarım diye korkuyorum yoksa düşünmeden geçerim.

Geri