425 TL'ye PSU önerisi

438 TL yazmış o bu ay içerisinde ki en düşük fiyatı
438 olan aynı değil. 500 lira Hepsiburada da olan ZM550 incehesap ta olan 438 lira olan K550 aynı değiller işte. Bu kadar basit aynı değiller. Hepsiburada olanı al.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

438 TL yazmış o bu ay içerisinde ki en düşük fiyatı

Bak şimdi benim attığım linke gir ordan Hepsi Burada fiyatına tıkla sana aynı PSU'yu gösterecek
Ürünlerin resimleri farklı. Akakçe yanlış gösteriyor. 438 lira olan bizim önerdiğimiz değil

Bu kadar itiraz edeceksen al 438 lira olanı ama çok daha kötü yani

438 olan aynı değil. 500 lira Hepsiburada da olan ZM550 incehesap ta olan 438 lira olan K550 aynı değiller işte. Bu kadar basit aynı değiller. Hepsiburada olanı al.

Ürünlerin resimleri farklı. Akakçe yanlış gösteriyor. 438 lira olan bizim önerdiğimiz değil

İsimlerini tekrar dikkatlice oku ikiside aynı k550 filan yazmıyor

438 TL bu ay içerisinde ki en düşük fiyatı

Belki de bazı şeyleri kabullenmek lazımdır ha?

İsimlerini tekrar dikkatlice oku ikiside aynı k550 filan yazmıyor

438 TL bu ay içerisinde ki en düşük fiyatı
Tamam 438 lira olanı al. Pişman olursun sonradan. Senin anlamak istememenle uğraşamayacağım. Banane.

Belki de bazı şeyleri kabullenmek lazımdır ha?
Banane. Olan sana olacak

Küfredesim geldi.
IMG_20201220_173640.jpg
Alın şunu iyice doğru düzgün okuyun sonrada bir göz doktoruna danışın ve İnternettesiniz diye kendinizi bir şey sanmayın insanlara hakaret etmeye hakkınız yok burda herkes düşüncelerini özgür bir şekilde ifade edebilme hakkına sahip.Yok neymiş orda 438 TL yazıyormuş aç şu gözünü ve ne yazdığına bak bu fiyat son bir ayda ki en ucuz fiyat yazıyor dediğiniz gibi de k550 değil ikisinde de zm550 yazıyor ve sizin attığınız hepsi burada linki ile bu ürünün hepsi burada linki aynı kapıya çıkıyor

Alın şunu iyice doğru düzgün okuyun sonrada bir göz doktoruna danışın ve İnternettesiniz diye kendinizi bir şey sanmayın insanlara hakaret etmeye hakkınız yok burda herkes düşüncelerini özgür bir şekilde ifade edebilme hakkına sahip
Dostum anlatıyorum şimdi.

Site geldi önümüze miss gibi değilmi? işaretlediğim tuşa basıyoruz.
watgimamax.JPG

Bastıktan sonra açılan sayfa bu.

watgiga.JPG

İkisi ayrı güç kaynakları iç yapısı farklı.
Gigamax kat ve kat daha kaliteli
Wattgiga 438TL etmez.
Akakçe yanlış yönlendiriyor.

Dostum anlatıyorum şimdi.

Site geldi önümüze miss gibi değilmi? işaretlediğim tuşa basıyoruz.Alıntıyı görüntüle

Bastıktan sonra açılan sayfa bu.

Alıntıyı görüntüle

İkisi ayrı güç kaynakları iç yapısı farklı.
Gigamax kat ve kat daha kaliteli
Wattgiga 438TL etmez.
Akakçe yanlış yönlendiriyor.
Peki ikimizde ikna olmayacağız iyi günler nasıl olsa sizin dediğinizi alıyoruz yardımcı olduğunuz için de teşekkürler

Peki ikimizde ikna olmayacağız iyi günler nasıl olsa sizin dediğinizi alıyoruz
Ya dostum affedersin ama ciddi anlamda soruyorum anlama sıkıntınmı var?

Bak Akakçe'de bize "GİGAMAX" modelini gösteriyor.
Fakat "SİTEYE GİT" butonuna basınca yani "SATIN ALMA" kısmına gidince karşımıza "WATTGİGA İSİMLİ DANDİNİK" bir güç kaynağı çıkıyor.

"İKİSİDE ÇOK AYRI GÜÇ KAYNAKLARI ANLADINMI?"

Kardeşim daha önce kullandın mi patladı mi elinde mi kaldı ogrenmişsiniz bir şey kronik sorunlu kronik sorunlu neymiş bakalım psu nün sorunu şöyle de öğrenelim

VS 2012 gibi berbat bir PSU ile aynı iç yapıyı kullanıyor.

Geri