Batuhank87
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 208
mat_queue_mode “2” csgo konsola yazdım bu kodu 300den 130 a düştü düzelmiyoda
Niye yazdın?mat_queue_mode “2” csgo konsola yazdım bu kodu 300den 130 a düştü düzelmiyoda
unlost abimizin fps videosunu izle 500 600 civarı olurmat_queue_mode “2” csgo konsola yazdım bu kodu 300den 130 a düştü düzelmiyoda
islemciyi optimize eder diye gordum yazdim boyle bisey olduNiye yazdın?
çözdüm hiçde bakmıyordum yazdığım kod çoklu cpu kullanımını kapatmışNiye yazdın?
unlost abimizin fps videosunu izle 500 600 civarı olur
sanane bundan peki belki daha fazla fps istiyorum boş konuşmabu kod iyi bilgisayarlar için değil sen açgözlülük yapmışssın zaten imzandaki sistem varsa böyle kodlara ihtiyacın yok silip tekrar yükle oyunu
Azcık terbiyeli konuş lütfen. Çözüm olarak o kodu mat_queue_mode “0” veya “1” yap. Olmuyorsa silip yükle.sanane bundan peki belki daha fazla fps istiyorum boş konuşma
300 fps alam 0-10-20 oynayamsanane bundan peki belki daha fazla fps istiyorum boş konuşma
benim terbiyle veya terbiyesiz konuşaçağım sana kalmadı ayrıca sorun çözüldüAzcık terbiyeli konuş lütfen. Çözüm olarak o kodu mat_queue_mode “0” veya “1” yap. Olmuyorsa silip yükle
Yaz o zaman ben ne yapayım konu çözüldü diye?benim terbiyle veya terbiyesiz konuşaçağım sana kalmadı ayrıca sorun çözüldü