heyaBeyler onu bunu bırakın da yüz yüze gelsek böyle konuşamayız ha![]()
Biz şampiyon olamıyoruz daha asıl kıyamet o zaman başlaro değilde geçen sene liverpool şampiyon olunca man city liler onları alkışlamıştı bizim takımlarımızdan birisi şampiyon olunca diyeri ona şike diyor eski sayfalar açılıyor
Reportlardım da moderatörler boşa yorulmasın şimdi. Fener'lileri kudurttuğunu sanıp bununla mutlu olan biriyle ilgilenmesinler.neyse
Menerlileri kudurttuk yeter bu günlük
menerlilerede Allah kolaylık versin. Her hafta 3 yemek kolay değil
bi dk
mEnErMaHçE
HAHAHAHAHAHHAHAHAAH![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Hmmmm çok komik inan şu an gülmekten yarıldım, hakemler siz gol atın diye 90+15 veriyor gidip onda da gol yiyip yeniliyorsunuz ne garipneyse
bi dk
mEnErMaHçE
HAHAHAHAHAHHAHAHAAH![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
aman ne kadar kudurdum biliyomusun yaşıma max 11 dedin çıldırdım menermahçe dedin ağlıcam şuanneyse
bi dk
mEnErMaHçE
HAHAHAHAHAHHAHAHAAH![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
En azından yenilince hakem yüzünden demiyoruzHmmmm çok komik inan şu an gülmekten yarıldım, hakemler siz gol atın diye 90+15 veriyor gidip onda da gol yiyip yeniliyorsunuz ne garip
Tamam utanırız.En azından yenilince hakem yüzünden demiyoruz
Utanın artık kendinizden
Siz ne zaman tebrik ettiniz?o değilde geçen sene liverpool şampiyon olunca man city liler onları alkışlamıştı bizim takımlarımızdan birisi şampiyon olunca diyeri ona şike diyor eski sayfalar açılıyor
konuyu kapatalım kapatalım diyorsunuz 2dk geçmeden yine birbirinize sallamaya başlıyorsunuz, anlamadım gittiNe zaman hakkınızla şampiyon oldunuz ki tebrik edelim hep hakemlerin TFF'nin itelemesiyle
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
talha ??