Logitech G29’mu Thrustmaster T300’mü

Savaş Satış

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
279
Merhabalar.Dayım Almanya’ya Gideceği İçin Bana Direksiyon Alacak.Ama 2 Direksiyon Arasında Kaldım.G29’da Direksiyon Düzken Titreşim Vermiyor Ama Görüntüsü Çok Güzel.Ama Dişli Sistemi Yüzünden Ses Çıkarıyor.T300’de Kayışlı Sistem Ama G29’da Dediğim Gibi Düzken Titreşim Vermiyor.Ama T300’dr Veriyor.T300’ün Görüntüsünü Beğenmedim.Hangisini Almalıyım?

Pahalı Felan Demeyin Dayım Gönderecek Zaten :D

Merhabalar.Dayım Almanya’ya Gideceği İçin Bana Direksiyon Alacak.Ama 2 Direksiyon Arasında Kaldım.G29’da Direksiyon Düzken Titreşim Vermiyor Ama Görüntüsü Çok Güzel.Ama Dişli Sistemi Yüzünden Ses Çıkarıyor.T300’de Kayışlı Sistem Ama G29’da Dediğim Gibi Düzken Titreşim Vermiyor.Ama T300’dr Veriyor.T300’ün Görüntüsünü Beğenmedim.Hangisini Almalıyım?

Ben g29 u öneririm

T300 RS alman daha iyi olur g29'dan daha iyi bir direksiyon.

g29 alırdım ben
daha hoş duruyor bence

t300

Son düzenleme:
Tipi için g29 alınmaz t300 daha profosyonel

Görüntü yanıltır arkadaşlar t300 rs kesinlikle g29 dan daha iyi bir set.Feedbackleri daha iyi ve sert değil g29 gibi garip sesleri felanda yok kesinlikle t300

Ben Vitesde Almak İstiyorum Hem Pahalı Oluyor Hem 7 Vites Olduğunİçin 7 yi Kullanamıyoruz
7 Vitesi bazı oyunlarda kullanabilirsin. Para varsa T300 Rs+ TH8A ile birlikte almanı öneririm . G29 da kötü bir direksiyon değil ama T300 rs daha iyi kararını ona göre verirsin

Abdullah Abiye de direksiyon önerisi lazım videoda dedi bütçe sınırsız
hemen yazalım go go
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ama
7 Vitesi bazı oyunlarda kullanabilirsin. Para varsa T300 Rs+ TH8A ile birlikte almanı öneririm . G29 da kötü bir direksiyon değil ama T300 rs daha iyi kararını ona göre verirsin
o 6 vites Th8a 7 vites ets 7 vites desteklermi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,186,981
Üyeler
188,346
Son üye
KargocuMülayim
Geri