Ultima 10400f vs Ultima 2060

Merhabalar,
Sizce Ultima 10400f mi almalıyım yoksa ULTIMA-2060'ı mı ?

Çok kararsız kaldım 10400f olan işlemci bakımından 2060 olan ise M2 Bakımından daha önde .

Yardımcı olursanız sevinirim.

Not: PSU'nun sıkıntılı olduğunu biliyorum ama maalesef sitede konfigüre etme seçenekleri yok .İleride kendim değiştirmeyi düşünüyorum.
3500x için siteye ulaş istersen bütçe sıkıntın yoksa. 3600 ile değiştirme şansınız var mı ? Varsa fiyat farkı ne kadar oluyor ? Diye sorabilirsin. Hiç belli olmaz yaparlar belki bi kıyak , fiyat farkını havale olarak atarsın

3500x için siteye ulaş istersen bütçe sıkıntın yoksa. 3600 ile değiştirme şansınız var mı ? Varsa fiyat farkı ne kadar oluyor ? Diye sorabilirsin. Hiç belli olmaz yaparlar belki bi kıyak , fiyat farkını havale olarak atarsın

Siteye 3600 bulunan bir sistem geldi ama 350 lira gibi bir fark var ULTIMA-3600

Siteye 3600 bulunan bir sistem geldi ama 350 lira gibi bir fark var ULTIMA-3600
al derim ama 3600 ısınıyor ya ekstra fan alman gerekecek intel kullanılıyorsa stock fan ile intel olanı al dicem mecbur fiyat fazla çünkü.

Geri