Bu modelinin değil ama.Yurtdışında satışları tavan. Soğutması çoğu markadan kaliteli.![]()
Bu modelinin değil ama.Yurtdışında satışları tavan. Soğutması çoğu markadan kaliteli.![]()
Yurtdışında satışları tavan. Soğutması çoğu markadan kalit
Bence ben Asus'u alayım birazcık marka takıntım olabilirBu modelinin değil ama.![]()
![]()
Neye istinaden ?Bence 3500x
3500x için siteye ulaş istersen bütçe sıkıntın yoksa. 3600 ile değiştirme şansınız var mı ? Varsa fiyat farkı ne kadar oluyor ? Diye sorabilirsin. Hiç belli olmaz yaparlar belki bi kıyak , fiyat farkını havale olarak atarsınMerhabalar,
Sizce Ultima 10400f mi almalıyım yoksa ULTIMA-2060'ı mı ?
Çok kararsız kaldım 10400f olan işlemci bakımından 2060 olan ise M2 Bakımından daha önde .
Yardımcı olursanız sevinirim.
Not: PSU'nun sıkıntılı olduğunu biliyorum ama maalesef sitede konfigüre etme seçenekleri yok .İleride kendim değiştirmeyi düşünüyorum.
3500x için siteye ulaş istersen bütçe sıkıntın yoksa. 3600 ile değiştirme şansınız var mı ? Varsa fiyat farkı ne kadar oluyor ? Diye sorabilirsin. Hiç belli olmaz yaparlar belki bi kıyak , fiyat farkını havale olarak atarsın
Siteye 3600 bulunan bir sistem geldi ama 350 lira gibi bir fark var ULTIMA-36003500x için siteye ulaş istersen bütçe sıkıntın yoksa. 3600 ile değiştirme şansınız var mı ? Varsa fiyat farkı ne kadar oluyor ? Diye sorabilirsin. Hiç belli olmaz yaparlar belki bi kıyak , fiyat farkını havale olarak atarsın
al derim ama 3600 ısınıyor ya ekstra fan alman gerekecek intel kullanılıyorsa stock fan ile intel olanı al dicem mecbur fiyat fazla çünkü.Siteye 3600 bulunan bir sistem geldi ama 350 lira gibi bir fark var ULTIMA-3600