PTT dağıtım süresi ne kadardır?

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Reaksiyon skoru
50,112
Aldığım ürün PTT kargo ile geliyor ve dağıtıma çıktı. Dağıtımdan evime gelmesi ne kadar sürer ortalama bir süresi var mı? Öğleden önce gelme ihtimali var mı? Evde olmama durumlarım var çünkü.

Aldığım ürün PTT kargo ile geliyor ve dağıtıma çıktı. Dağıtımdan evime gelmesi ne kadar sürer ortalama bir süresi var mı? Öğleden önce gelme ihtimali var mı? Evde olmama durumlarım var çünkü.
Şansına bağlı güzergah nasıl çizildi bilemeyiz

Belli olmuyor genellikle. Daha önce ptt den gelecek olan kargom evde olmama rağmen, "evde yoktunuz" denilerek şubeye geri gönderilmişti.

Allah sabırlar versin ben diyeyim 1 hafta sen de 2 hafta

Dağıtıma başladıysa 3 4 saate gelir max.

Gelebilir. Fakat diğer günde gelebilir orası biraz şans. Ben genelde kuryeyi arayıp bana getirmelerini söylüyorum hızılaca getiriyoylar bana.

14' ünde yola çıktı 8 gündür dağıtım merkezinde. İlk gün dağıtım merkezine ulaştı ürün. Mersinden. 8. günde çıktı dağıtıma şubeye geri giderse uzak.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Gelebilir. Fakat diğer günde gelebilir orası biraz şans. Ben genelde kuryeyi arayıp bana getirmelerini söylüyorum hızılaca getiriyoylar bana.
PTT bu nası arıyoruz .d

şansına. yol üstü geçerken uğrarlar kapıya 10snde gelmezsen giderler genelde öyle xd.
en hızlı sürat kargo ama işte aşırı hız öldürür diyorlar adamlar değil kargolarımız ölüyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,407
Üyeler
192,710
Son üye
Resul Aktaş
Geri