epic games kullanıcısı
80+ Bronze
- En İyi Cevap
- 2
- Reaksiyon skoru
- 908
PTT bu nası arıyoruz .d
Ben evime gelen tüm kuryelerin numarasını aldım genele her zaman onlar getiriyor evime.
PTT bu nası arıyoruz .d
Sürat kargo da 13 gün dağıtıma çıkarmadıydı gittim ben aldıydımşansına. yol üstü geçerken uğrarlar kapıya 10snde gelmezsen giderler genelde öyle xd.
en hızlı sürat kargo ama işte aşırı hız öldürür diyorlar adamlar değil kargolarımız ölüyor.
Sizin konum neresi ilçe? Belki aynı çıkarBen evime gelen tüm kuryelerin numarasını aldım genele her zaman onlar getiriyor evime.
Sizin konum neresi ilçe? Belki aynı çıkar![]()
hangi ildesinizSürat kargo da 13 gün dağıtıma çıkarmadıydı gittim ben aldıydım
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Sizin konum neresi ilçe? Belki aynı çıkar![]()
Geri götürüp siz çözün diyip verseydin olum bu ne OPQFÜPPWÜQFÜQEFÜQEMASDİFFBen PTT Kargo ile LGS'den 3 hafta önce deneme sipariş ettim LGS'den 1 gün önce geldi.
Ne kadar özverililerPTT şu sıralar çok bozdu. Dağıtımda olan kargom 2 gün sonra geldi mesela.
Götürdüm zatenGeri götürüp siz çözün diyip verseydin olum bu ne OPQFÜPPWÜQFÜQEFÜQEMASDİFF
İstanbulhangi ildesiniz
aboo orda 2 kurye vardır epi topu zatenKonya karapınar.
Çoh memnun kaldımNe kadar özverililer
2 gün boyunca dağıtım yapmışlar gecelerini gündüzlerine katıp. Bravo.
sana 1 günde falan gelmesi lazım esas kargo merkezindesiniz. ben ankaradayım ne sipariş ettiysem ortalama 3 günde geliyor. ama en geç gelen kargom yurtiçi ile geldi, işlemci ve ram almıştım. 8 günde geldiİstanbul
aboo orda 2 kurye vardır epi topu zaten