- En İyi Cevap
- 17
- Reaksiyon skoru
- 72,535
DDOS atıp siteye kendi IP'ni kullanarak mı girdinYine atacaktım da Cloudflare açmış adminneyse sonra atarım bende
![]()
DDOS atıp siteye kendi IP'ni kullanarak mı girdinYine atacaktım da Cloudflare açmış adminneyse sonra atarım bende
![]()
Açıklama için Teşekkürler.Hızla Türkiye'nin en aktif donanım forumlarından biri haline dönüşüyoruz, bu durumda birilerinin dikkatini çekmiş sanırımAma sıkıntı yok foruma ciddi masraflar yaptık kesintilerin uzun süreli olacağını düşünmüyorum koruma tarafında Google'un kullandığı fiziksel korumaya sahibiz. Siteyi çökertmeye çalışanlar için de avukat aracılığla araştırmaya başladık. Bir topluluk yönetiyoruz geçenki mevzular gibi kimsenin yanına kâr kalmaz.
Hekır müziği açıp biraz daha odaklan karşim böyle devam.Arkadaşlar ben zaten yeni üye oldum. DDoS attım deyince herkesin dalga geçeceğini biliyorum. Donanım arşivine sunucudan test amaçlı attık ve başarılı oldu. onun yanı sıra vatan bilgisayar, İBB belediyesi, Mistermodzz, Btk gibi birçok siteyi de geçici olarak 10dk arayla kapattık.
varArkadaşlar forum sürekli bende çöküyor sizdede aynı sorun varmıdır?
Adam deli çıktı usta.merhaba
Ses mi?bende de oldu
Benden başka olan var mı?Az önce tekrar çöktü ve bi anda bi ses geldi ciddiyim. Korktum.
Siteyi kapatınca gitti.
Bilen var mı?
Kağıt sürtme sesi gibiydi.