Tm.DDos attım
Aynen bende şu köşedeki internet kafe'yi hekledim.Yine atacaktım da Cloudflare açmış admin neyse sonra atarım bende
Bruh moment öyle bir andır ki, foruma DDos atmışsındır fakat buna kimse inanmamıştır.Yine atacaktım da Cloudflare açmış admin neyse sonra atarım bende
VaovvvvDDos attım
Açıklama için teşekkürler bende modem'in Millencom'un bilgisayarın ve türktelekom'un günahını aldım boş yereHızla Türkiye'nin en aktif donanım forumlarından biri haline dönüşüyoruz, bu durumda birilerinin dikkatini çekmiş sanırım Ama sıkıntı yok foruma ciddi masraflar yaptık kesintilerin uzun süreli olacağını düşünmüyorum koruma tarafında Google'un kullandığı fiziksel korumaya sahibiz. Siteyi çökertmeye çalışanlar için de avukat aracılığla araştırmaya başladık. Bir topluluk yönetiyoruz geçenki mevzular gibi kimsenin yanına kâr kalmaz.
Heçkır ️ yapma bak sistem toplanıyor burda.Yine atacaktım da Cloudflare açmış admin neyse sonra atarım bende
Tekrar doğrulama istedi yoksa sen gerçekten hekır mısın?Yine atacaktım da Cloudflare açmış admin neyse sonra atarım bende