Forum Neden Çöküyor?

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yine atacaktım da Cloudflare açmış admin :D neyse sonra atarım bende :)
Bruh moment öyle bir andır ki, foruma DDos atmışsındır fakat buna kimse inanmamıştır.

Konu dışına çıktık gibi:)

Hızla Türkiye'nin en aktif donanım forumlarından biri haline dönüşüyoruz, bu durum da birilerinin dikkatini çekmiş sanırım :) Ama sıkıntı yok foruma ciddi masraflar yaptık kesintilerin uzun süreli olacağını düşünmüyorum koruma tarafında Google'un kullandığı fiziksel korumaya sahibiz. Siteyi çökertmeye çalışanlar için de avukat aracılığla araştırmaya başladık. Bir topluluk yönetiyoruz geçenki mevzular gibi kimsenin yanına kâr kalmaz.

Son düzenleme:
Hızla Türkiye'nin en aktif donanım forumlarından biri haline dönüşüyoruz, bu durumda birilerinin dikkatini çekmiş sanırım :) Ama sıkıntı yok foruma ciddi masraflar yaptık kesintilerin uzun süreli olacağını düşünmüyorum koruma tarafında Google'un kullandığı fiziksel korumaya sahibiz. Siteyi çökertmeye çalışanlar için de avukat aracılığla araştırmaya başladık. Bir topluluk yönetiyoruz geçenki mevzular gibi kimsenin yanına kâr kalmaz.
Açıklama için teşekkürler bende modem'in Millencom'un bilgisayarın ve türktelekom'un günahını aldım boş yere 😅

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,173,022
Üyeler
186,285
Son üye
rypexx
Geri