Arkadaşlar Bu Kampanyayı İmzalayalım

Şimdi sınav olanlar var olmayanlar var şimdi sinavlar olmaza sinav olanlara haksizlik olcak o kadar çalişdilar olsa bu sefer corona niye millet basbasbaģırıyor kafam karisti milli eģitim bakani olmak zor benim acimdan o yüzden olmucam :D
ilk başta hiç sınav yapmıcaklardı

Haklısın verimli olmadığı konusunda ama bir sürü konu anlatım ve soru çözümü var onları izleyin?
izliyorum hocam ama nafile her derse aynı anda 30dklik videolarda anlayamıyoruz o videolardan sonra 1 2 saat çalışmak gerekiyor anlayabilmek için hele matematik 2 günde yeni konuya geçtik

Şimdi sınav olanlar var olmayanlar var şimdi sinavlar olmaza sinav olanlara haksizlik olcak o kadar çalişdilar olsa bu sefer corona niye millet basbasbaģırıyor kafam karisti milli eģitim bakani olmak zor benim acimdan o yüzden olmucam :D
Kimin görevini doğru dürüst yaptığı zaten bu dönemde ortaya çıkıyor dostum.
Hangi bakanların ne olduğunu görüyoruz.

Sizin tek amacınız şu anda sağlık falan değil ders çalışmadığınız için sınav olmamasını istiyorsunuz, ben Covid var diye annem rahatsız diye gitmek istemiyorum.
benim ders umrumda değil ben aileme bulaştırırım korkusuyla gidiyorum 6 aydır dışarıya en fazla 10 defa çıkmışımdır oda market

O zaman beraberlik sağlayacaklardı.Benim sorunum değil.Ya Herkesi aynı anda yapacaklardı ya da kimseyi yapmayacaklardı Bu bizi alakadar etmez

Sizin tek amacınız şu anda sağlık falan değil ders çalışmadığınız için sınav olmamasını istiyorsunuz, ben Covid var diye annem rahatsız diye gitmek istemiyorum.
Ya kardeşim NERDEN BİLİYOSUN YA NERDEN ? YANIMDA MISIN ? Burda Konuları anlamak için bir tarafımı yırtıyorum.Bilmiş bilmiş konuşmayın ya

Fırsat olsada kaçsak bu ıssız adadan.

Ya kardeşim NERDEN BİLİYOSUN YA NERDEN ? YANIMDA MISIN ? Burda Konuları anlamak için bir tarafımı yırtıyorum.Bilmiş bilmiş konuşmayın ya
Herhalde anlamak için bir yerlerini de yırtman gerek bu akılla.
Benim istediğim de sınav olmaması.

Geri