SSD'den dolayı takılma

Yasinn

80+ Silver
Reaksiyon skoru
2,370
Arkadaşlar cs go'da anlık kasma yaşamaya başladım, böyle bir sorunun ssd'den dolayı olma imkanı varmı ? çok ufak kasmalar ama rahatsız ediyor. SSD değerleri normal ancak dün ssd yi doldurduğumda yazma hızı 50 ye düştü şuan 900 ama hala kasma var gibi geliyor.

Arkadaşlar cs go'da anlık kasma yaşamaya başladım, böyle bir sorunun ssd'den dolayı olma imkanı varmı ? çok ufak kasmalar ama rahatsız ediyor. SSD değerleri normal ancak dün ssd yi doldurduğumda yazma hızı 50 ye düştü şuan 900 ama hala kasma var gibi geliyor.
50 ye düşmemesi lazım ssd de bi sorun var

garantisi hala devam ediyorsa garantiye göndermen en mantıklı hamledir.

Hocam cs de sorun var galiba bendede başka bi arkadaşımdada oyuna ilk girdiğinde takılıyor fln.

50 ye düşmemesi lazım ssd de bi sorun var
SSD sorunlu biliyorum ancak hız 900 e çıktı halen ufak takılma yapıyor.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

crucial p1

garantisi hala devam ediyorsa garantiye göndermen en mantıklı hamledir.
aynı ssd geri geliyor garantiye verince :D

Hocam cs de sorun var galiba bendede başka bi arkadaşımdada oyuna ilk girdiğinde takılıyor fln.
umarım öyledir :(

crucial p1

hocam bendede her girişimde oluyor drop yiyor 1 dkya filan düzeliyor arkadaşımda 1660 super r5 3600 var ondada aynı durum onda samsung ssd var bizdede takılıyor oyun yani.

hocam bendede her girişimde oluyor drop yiyor 1 dkya filan düzeliyor arkadaşımda 1660 super r5 3600 var ondada aynı durum onda samsung ssd var bizdede takılıyor oyun yani.
Daha önce olmuyordu şimdi olunca ssd'den dolayı sandım, teşekkür ediyorum :)

crucial p1

kankam banada aynı takılma ve kasma hissiyatı veriyor fps yüksekken ssdden şüpheleniyorum yani ya yeni ssd yada garanti düzgü bakması lazım yoksa kendi başına çözemezsin

Daha önce olmuyordu şimdi olunca ssd'den dolayı sandım, teşekkür ediyorum :)
Rica ederim benim ssd kronik sorunlu yeni aldım pc yi cs indirdim oyun ilk başlarda takılıyo filan ssd de sorun vardır dedim kendi içimden sonra arkadaşımda samsung evo var ondada aynı durum sonra bende rahatladım sizde de oyundan kaynaklıdır herhalde öyle düşünüyorum.

Rica ederim benim ssd kronik sorunlu yeni aldım PC yi cs indirdim oyun ilk başlarda takılıyo filan ssd de sorun vardır dedim kendi içimden sonra arkadaşımda samsung evo var ondada aynı durum sonra bende rahatladım sizde de oyundan kaynaklıdır herhalde öyle düşünüyorum.
Evet muhtemelen, diğer diske atıp ondan deneyim bide. Çözülmez ise sorun sizin dediğiniz gibidir.

kankam banada aynı takılma ve kasma hissiyatı veriyor fps yüksekken ssdden şüpheleniyorum yani ya yeni ssd yada garanti düzgü bakması lazım yoksa kendi başına çözemezsin
Sorun cs de gibi duruyor.

Evet muhtemelen, diğer diske atıp ondan deneyim bide. Çözülmez ise sorun sizin dediğiniz gibidir.

Sorun cs de gibi duruyor.
Tamamdır hocam denedikten sonra banada söylermisiniz eğer ssd kaynaklıysa bende hard diske atıyım oyunu.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,221,904
Üyeler
198,214
Son üye
akar1907
Geri