Sanaldan edilen tehditte suç duyurusu bulunabilirmiyim

Sahte olduğunu söyleyince ne tepki verdi?
şaka yaptıysan o fotoğraf ne dedi sonra eskiden kalma fotoğraf dedim kısıtladı büyük ihtimal :d gruba ekliyip şaka lana şaka gül diye yaptığımızda ise mesajları ss almadığımı sanıp hesabı kapatıyormuş boşa hesabı kapattım dedi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

şaka yaptıysan o fotoğraf ne dedi sonra eskiden kalma fotoğraf dedim kısıtladı büyük ihtimal :d gruba ekliyip şaka lana şaka gül diye yaptığımızda ise mesajları ss almadığımı sanıp hesabı kapatıyormuş boşa hesabı kapattım dedi
(1).png

Olum ben üzüldüm la... :) Ama ana bacı gittiyse iyi yapmışsın.

Arkadaşlar başlıkta göründüğü gibi bir şahıs mesaj atıp başkası olarak kendisini tanıtıyor. Ardından ben o kişi değilim beni tanımıyorsun ben senin çok yakınındayım falan diyor. Ardından öldürme içerikli tehdit mesajı atıyor. Ben bu kişiye kıl oldum instagram ve tiktok ile iletişime geçtim. 2 Yerdende aynı mesajları atıyor ex şeylerde var. Benim dava açarsam kazanma olasılığım nedir ?
Etmesine edersin ancak hiçbir şey olmaz diye düşünüyorum. Bu yüzden zaten insanlar bu kadwar rahat şekilde tehdit içerikli mesajlar yazabiliyor. Kişinin adını adresini bilmediğin sürece bir şey olacağını sanmam.

ana bacı değilde farklı küfürler falan 2 3 defa oldu bu olay orada belirttiğim gibi
çok küfür yedim ama sırf kız diye ben etmedim kısıtlayıp engelliyip geçtim

Etmesine edersin ancak hiçbir şey olmaz diye düşünüyorum. Bu yüzden zaten insanlar bu kadwar rahat şekilde tehdit içerikli mesajlar yazabiliyor. Kişinin adını adresini bilmediğin sürece bir şey olacağını sanmam.
adını, adresini vs biliyorum eski sevgilim

çok küfür yedim ama sırf kız diye ben etmedim kısıtlayıp engelliyip geçtim

adını, adresini vs biliyorum eski sevgilim
O zaman şikayetçi ol. Bir şey değişmeyecek ama en azından ailesinin haberi olur ;)

Geri