- En İyi Cevap
- 2
- Reaksiyon skoru
- 23,388
Sahte olduğunu söyleyince ne tepki verdi?
Sahte olduğunu söyleyince ne tepki verdi?
şaka yaptıysan o fotoğraf ne dedi sonra eskiden kalma fotoğraf dedim kısıtladı büyük ihtimal :d gruba ekliyip şaka lana şaka gül diye yaptığımızda ise mesajları ss almadığımı sanıp hesabı kapatıyormuş boşa hesabı kapattım dediSahte olduğunu söyleyince ne tepki verdi?
şaka yaptıysan o fotoğraf ne dedi sonra eskiden kalma fotoğraf dedim kısıtladı büyük ihtimal :d gruba ekliyip şaka lana şaka gül diye yaptığımızda ise mesajları ss almadığımı sanıp hesabı kapatıyormuş boşa hesabı kapattım dedi

Olum ben üzüldüm la...şaka yaptıysan o fotoğraf ne dedi sonra eskiden kalma fotoğraf dedim kısıtladı büyük ihtimal :d gruba ekliyip şaka lana şaka gül diye yaptığımızda ise mesajları ss almadığımı sanıp hesabı kapatıyormuş boşa hesabı kapattım dedi
Etmesine edersin ancak hiçbir şey olmaz diye düşünüyorum. Bu yüzden zaten insanlar bu kadwar rahat şekilde tehdit içerikli mesajlar yazabiliyor. Kişinin adını adresini bilmediğin sürece bir şey olacağını sanmam.Arkadaşlar başlıkta göründüğü gibi bir şahıs mesaj atıp başkası olarak kendisini tanıtıyor. Ardından ben o kişi değilim beni tanımıyorsun ben senin çok yakınındayım falan diyor. Ardından öldürme içerikli tehdit mesajı atıyor. Ben bu kişiye kıl oldum instagram ve tiktok ile iletişime geçtim. 2 Yerdende aynı mesajları atıyor ex şeylerde var. Benim dava açarsam kazanma olasılığım nedir ?
çok küfür yedim ama sırf kız diye ben etmedim kısıtlayıp engelliyip geçtimana bacı değilde farklı küfürler falan 2 3 defa oldu bu olay orada belirttiğim gibi
adını, adresini vs biliyorum eski sevgilimEtmesine edersin ancak hiçbir şey olmaz diye düşünüyorum. Bu yüzden zaten insanlar bu kadwar rahat şekilde tehdit içerikli mesajlar yazabiliyor. Kişinin adını adresini bilmediğin sürece bir şey olacağını sanmam.
O zaman şikayetçi ol. Bir şey değişmeyecek ama en azından ailesinin haberi olurçok küfür yedim ama sırf kız diye ben etmedim kısıtlayıp engelliyip geçtim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
adını, adresini vs biliyorum eski sevgilim