Forumda Fen Liseli Var Mı?

Kabataş, Galatasaray, İstanbul Erkek, Atatürk Fen var İstanbul'da. Sonra Çapa Fen ve Cağaloğlu geliyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Zaten İTÜ Makine Mühendisliği mezunu kendisi, şaşırmamak lazım.
Ben çalışmadan %1.5 e zar zor girdim ama gerçekten %0.2 çok iyi sayılar

Ben çalışmadan %1.5 e zar zor girdim ama gerçekten %0.2 çok iyi sayılar
Keşke bende çalışmadan o kadar %'ye girebilseydim ortaokulda okul 1. oldum(belde okulu 30 kişi girdi sınava şansa 1. oldum) LGA puanım ile aynı dönem teşekkür almama rağmen ama %7,53 filandım o kadar olabilseydim şuan ildeki en iyi okulda olacaktım ama olsun her ne kadar ismi 1 satıra zor sığsa da bulunduğum okulu seviyorum. Hocaları değil ama arkadaşlarımı hocalarımın çoğunu bir türlü sevemedim.

Keşke bende çalışmadan o kadar %'ye girebilseydim ortaokulda okul 1. oldum(belde okulu 30 kişi girdi sınava şansa 1. oldum) LGA puanım ile aynı dönem teşekkür almama rağmen ama %7,53 filandım o kadar olabilseydim şuan ildeki en iyi okulda olacaktım ama olsun her ne kadar ismi 1 satıra zor sığsa da bulunduğum okulu seviyorum. Hocaları değil ama arkadaşlarımı hocalarımın çoğunu bir türlü sevemedim.
Ben İTÜ Makineden 3.67 ile 3 senede mezun oldum. Hiç çalışmadan(!)

Ben de arkadaşlarıma alışamadım hepsi lol oynuyor bir insan evladı da mı lol oynamaz?Neyse bizim hakkımızda hayırlısı olsun

Geri