ArdaDemirci
80+
- Reaksiyon skoru
- 99
ikfl %0.07 il dışına gitmek istemedim istesem ankara fen geliyordu.Var mı daha yükseği?
ikfl %0.07 il dışına gitmek istemedim istesem ankara fen geliyordu.Var mı daha yükseği?
Kabataş, Galatasaray, İstanbul Erkek, Atatürk Fen var İstanbul'da. Sonra Çapa Fen ve Cağaloğlu geliyor.Var mı daha yükseği?
Zaten İTÜ Makine Mühendisliği mezunu kendisi, şaşırmamak lazım.O astronomik sayılar ne hocam
Ben çalışmadan %1.5 e zar zor girdim ama gerçekten %0.2 çok iyi sayılarKabataş, Galatasaray, İstanbul Erkek, Atatürk Fen var İstanbul'da. Sonra Çapa Fen ve Cağaloğlu geliyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Zaten İTÜ Makine Mühendisliği mezunu kendisi, şaşırmamak lazım.
Çalışmadan %1.5'e girdin, hmm.Ben çalışmadan %1.5 e zar zor girdim ama gerçekten %0.2 çok iyi sayılar
Ordu Fendeyim ama ortaokuldayken akşam eve geldikten sonra test çözdüğümü hatırlamıyorum.Sabah akşam oyun oynardımÇalışmadan %1.5'e girdin, hmm.
Anladım.Ordu Fendeyim ama ortaokuldayken akşam eve geldikten sonra test çözdüğümü hatırlamıyorum.Sabah akşam oyun oynardım
Havalı mı oluyon .d amin kankaE havalı oluyon ya fen lisesinde okuyunca
Keşke bende çalışmadan o kadar %'ye girebilseydim ortaokulda okul 1. oldum(belde okulu 30 kişi girdi sınava şansa 1. oldum) LGA puanım ile aynı dönem teşekkür almama rağmen ama %7,53 filandım o kadar olabilseydim şuan ildeki en iyi okulda olacaktım ama olsun her ne kadar ismi 1 satıra zor sığsa da bulunduğum okulu seviyorum. Hocaları değil ama arkadaşlarımı hocalarımın çoğunu bir türlü sevemedim.Ben çalışmadan %1.5 e zar zor girdim ama gerçekten %0.2 çok iyi sayılar
Ne anladın bir anlatsanaAnladım.
Ne demeye çalışıyorsun?Ne anladın bir anlatsana
Ben İTÜ Makineden 3.67 ile 3 senede mezun oldum. Hiç çalışmadan(!)Keşke bende çalışmadan o kadar %'ye girebilseydim ortaokulda okul 1. oldum(belde okulu 30 kişi girdi sınava şansa 1. oldum) LGA puanım ile aynı dönem teşekkür almama rağmen ama %7,53 filandım o kadar olabilseydim şuan ildeki en iyi okulda olacaktım ama olsun her ne kadar ismi 1 satıra zor sığsa da bulunduğum okulu seviyorum. Hocaları değil ama arkadaşlarımı hocalarımın çoğunu bir türlü sevemedim.
Bir şey yok iyi geceler.Ne demeye çalışıyorsun?
Ben de arkadaşlarıma alışamadım hepsi lol oynuyor bir insan evladı da mı lol oynamaz?Neyse bizim hakkımızda hayırlısı olsunKeşke bende çalışmadan o kadar %'ye girebilseydim ortaokulda okul 1. oldum(belde okulu 30 kişi girdi sınava şansa 1. oldum) LGA puanım ile aynı dönem teşekkür almama rağmen ama %7,53 filandım o kadar olabilseydim şuan ildeki en iyi okulda olacaktım ama olsun her ne kadar ismi 1 satıra zor sığsa da bulunduğum okulu seviyorum. Hocaları değil ama arkadaşlarımı hocalarımın çoğunu bir türlü sevemedim.