türkiye nin en başarılı futbol takımı?

türkiye nin en başarılı futbol takımı?

• Galatasaray

• Beşiktaş

• Fenerbahçe

• Trabzon

• Alanyaspor

Sonuçları oy verdikten sonra görebilirsiniz.
şampiyonluğamı oynuyor ? genelde ilk 15 hafta falan güzel oynayıp sonradan orta sıralara doğru düşmeye başlıyorlar son 3 senedir böyle oyuncu kısmı doğru ama şampiyonluğa oynama kısmına katılmıyorum
oynasın hocam niye oynamıyor

şampiyonluğamı oynuyor ? genelde ilk 15 hafta falan güzel oynayıp sonradan orta sıralara doğru düşmeye başlıyorlar son 3 senedir böyle oyuncu kısmı doğru ama şampiyonluğa oynama kısmına katılmıyorum
Hocam Birazda Bütçeleri az olduğu için oluyor diye düşünüyorum.Çünkü Kadroda ki Oyuncular Kötü Oluyor Genellikle

Başarılarıyla, aldığı kupalarla, Avrupa'da bilinirliği ile Türkiye'de futbol dalında en başarılı takım Galatasaray'dır.
Hocam Evet Zamanında Başarı Aldı Ancak Ülke Puanı da Ortada.Ülke Puanını Yerlere Düşürdüğü De bir gerçek (Son 3-4 Sene İçin Diyorum)

Hocam bir Fenerbahçeli Olarak net Alanyaspor Çünkü Adamlar Çöp Adamları Parlatıp Parlatıp 3 Büyüklere İteleyip Hem De Şampiyonluğa Oynuyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Taraftarlarını kanser etme konusunda evet başarılı baya
ya kardeşim alanya napmış? 72 yıllk futbol kulübü bir kere şampiyon olamamış, Avrupa'da gözükmemiş bu mu Türkiye'nin en başarılı takımı?

Beşiktaştır konu tartışmaya kapalıdır!

ya kardeşim alanya napmış? 72 yıllk futbol kulübü bir kere şampiyon olamamş, avrupada gözükmemiş bumu Türkiye'nin En baiaroşo takımı
1608793110808.png

Bir Anadolu Takımının 14 Maçta 1.liğe Oturması Başarı Değil de Ne ?

Alanyaspor ne alaka bugüne kadar ülke puanına katkısı olmamış takımları sırf potada diye listeye koymuşsun.
bence 2020 de güzel başarı elde etti hakkını yemeyelim diğer zamanlar için haklı olabilirsin

Alanyaspor ne alaka bugüne kadar ülke puanına katkısı olmamış takımları sırf potada diye listeye koymuşsun.
Hocam Şuanlık İçin Konuşursa Alanyaspor.Tüm Tarih Balımından Bakarsak İşler Karışır Biraz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Eee? 1 sezon ile en başarılı takım mı olunuyor?
Sadece 1 Sezondur Böyle Oynamıyorlar ki

Ben beşiktaşlıyım ama en başarılısı şu ana kadar GS gibi duruyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,549
Üyeler
183,134
Son üye
Simeli
Geri