Tlou left behind hikaye

Hikayede bazı gösterilmeyen yerler var. Yani ileri sarılan yerler. O kısımlarda ne olduğunu anlatıyor Left Behind.
Anladım sağol
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hikayede bazı gösterilmeyen yerler var. Yani ileri sarılan yerler. O kısımlarda ne olduğunu anlatıyor Left Behind.
Ya ben tlou1 aldıktan sonra part 2 yi alamayacağım için üzülüyorum ya 280 pahalı geliyor haziranda çıktı tabi de yani fiyatı umarım 1 yılda düşer

Anladım sağol

Ya ben tlou1 aldıktan sonra part 2 yi alamayacağım için üzülüyorum ya 280 pahalı geliyor haziranda çıktı tabi de yani fiyatı umarım 1 yılda düşer
Şuan fiyatı normal çünkü 6 aylık bir oyun. Önümüzdeki yaz indiriminde girecektir indirime.

Şuan fiyatı normal çünkü 6 aylık bir oyun. Önümüzdeki yaz indiriminde girecektir indirime.
Evet dediğim gibi 6 aylık önümüzdeki yaz belki 200 seviyelerine düşebilir ama işte belki

Hayır ilk oyundaki hikayeden mi ilerliyor yani ellie ile joelın hikayesinden
Hayır dostum dediğim gibi Ellie'nin çocukluk zamanında Riley ile olan bir anısını anlatıyor anısını söylemeyeyim spoiler olur

Anladım sağol

Reklam yapmadan söyleyeceğim ben de öyle yapmıştım çünkü bazı sayfalarda hesap olarak PS4 hesapları satılıyor güvenilir olanını bulursan oralardan alışveriş yapabilirsin bazıları çalıntı hesap satıyor ama bazıları gerçekten güvenilir eğer bir de TLOU 2 oynamak isteyen başka bir arkadaşın varsa onunla bir hesap aç sallıyorum 140TL o versin 140TL sen ver oynayın

bir de TLOU 2 oynamak isteyen başka bir arkadaşın varsa onunla bir hesap aç sallıyorum 140TL o versin 140TL sen ver oynayın
Nasıl yapacam dersen seni şuraya alabiliriz :D

Nasıl yapacam dersen seni şuraya alabiliriz :D
Ohhh yaptın reklamı tabi
Şaka maka yararlı rehber eline sağlık

Geri