Neler Yeni

Tlou left behind hikaye

Kaanps4player

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,964
İsim
Kaan
Hikayede bazı gösterilmeyen yerler var. Yani ileri sarılan yerler. O kısımlarda ne olduğunu anlatıyor Left Behind.
Anladım sağol
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hikayede bazı gösterilmeyen yerler var. Yani ileri sarılan yerler. O kısımlarda ne olduğunu anlatıyor Left Behind.
Ya ben tlou1 aldıktan sonra part 2 yi alamayacağım için üzülüyorum ya 280 pahalı geliyor haziranda çıktı tabi de yani fiyatı umarım 1 yılda düşer

isikt11

80+ Gold
En İyi Cevap
11
Anladım sağol

Ya ben tlou1 aldıktan sonra part 2 yi alamayacağım için üzülüyorum ya 280 pahalı geliyor haziranda çıktı tabi de yani fiyatı umarım 1 yılda düşer
Şuan fiyatı normal çünkü 6 aylık bir oyun. Önümüzdeki yaz indiriminde girecektir indirime.

Skynel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,878
İsim
Eren Yeager
Hayır ilk oyundaki hikayeden mi ilerliyor yani ellie ile joelın hikayesinden
Hayır dostum dediğim gibi Ellie'nin çocukluk zamanında Riley ile olan bir anısını anlatıyor anısını söylemeyeyim spoiler olur

Anladım sağol

Reklam yapmadan söyleyeceğim ben de öyle yapmıştım çünkü bazı sayfalarda hesap olarak PS4 hesapları satılıyor güvenilir olanını bulursan oralardan alışveriş yapabilirsin bazıları çalıntı hesap satıyor ama bazıları gerçekten güvenilir eğer bir de TLOU 2 oynamak isteyen başka bir arkadaşın varsa onunla bir hesap aç sallıyorum 140TL o versin 140TL sen ver oynayın

isikt11

80+ Gold
En İyi Cevap
11
bir de TLOU 2 oynamak isteyen başka bir arkadaşın varsa onunla bir hesap aç sallıyorum 140TL o versin 140TL sen ver oynayın
Nasıl yapacam dersen seni şuraya alabiliriz :D

Skynel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,878
İsim
Eren Yeager
Nasıl yapacam dersen seni şuraya alabiliriz :D
Ohhh yaptın reklamı tabi
Şaka maka yararlı rehber eline sağlık

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç