Krosakı Ichıgo
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 380
siteye girebiliyormusunuz ben güvenlik kodunu yazdım tam site çöktüAl, 1 ay sonra 7K'ya satarsın.
siteye girebiliyormusunuz ben güvenlik kodunu yazdım tam site çöktüAl, 1 ay sonra 7K'ya satarsın.
Hayır. Dünden beri giremiyorum ben.siteye girebiliyormusunuz ben güvenlik kodunu yazdım tam site çöktü
Hangi parça kötü? 4900 TL'ye 144HZ monitör dahil sistem topluyorsun. RM1000X PSU, ROG Strix ekran kartı falan mı taksın?Parçalar biraz kötü kalmış ama fiyatı böyle diyedir çok ucuz çünkü.
2 gündür böyle bide.ITOPYA Mağaza açsın açmasın demiyoruz ama lütfen şu sunucuları falan bi geliştirin ya. Koskoca bir alışveriş sitesisin sen. Bilmemkaç bin kişi siteye aynı anda yüklenince çökme bi zahmet.
bende imzamdaki sistemi aldım ama bu sistemi görünce gerek varmıydı 5600xt ye dedim bi çünkü 60hz monitör kullanıyorum 2300tl fazla verdim ve monitör dahil değilİnanılmaz üper sistem geçen sisten aldım bundan pahalı olmasına rağmen içim acıdı
Yani bıktım abi artık.Hangi parça kötü? 4900 TL'ye 144HZ monitör dahil sistem topluyorsun. RM1000X PSU, ROG Strix ekran kartı falan mı taksın?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
2 gündür böyle bide.
salı-çarşambe en geç perşembe itopya söz vermiş 1 günde kargolayacağına pazartesi verilecek bu gün sipariş verenlerinkisatın alırsam kargo tahminen ne zamana gelir?
ben senden çok az önce açtım ama tutmadı başlığı saçma yazığım için 3 görüntülenmeydiYani bıktım abi artık.
Yok yok açılmıyor.
Bu arada DA-MD2 Konusunu ilk açan ben olmuşum videoyu da 11 Görüntülemede izledim yani bum.
Şimdi 8.2K Hit var. Vay be. Rekorum.
Ama bu kadar Hite değer.
itopyanın önyargıları kırılcak gibime geliyorsalı-çarşambe en geç perşembe itopya söz vermiş 1 günde kargolayacağına pazartesi verilecek bu gün sipariş verenlerinki
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
ben senden çok az önce açtım ama tutmadı başlığı saçma yazığım için
Ben kulaklık bakayım diye gireyim dedim. 745616589719685 tane resim işaretledim, yine giremedim.Yani bıktım abi artık.
Yok yok açılmıyor.
Bu arada DA-MD2 Konusunu ilk açan ben olmuşum videoyu da 11 Görüntülemede izledim yani bum.
Şimdi 8.2K Hit var. Vay be. Rekorum.
Ama bu kadar Hite değer.