Windows Defender'ın Açık Olduğunu Nereden Anlarım?

ELECTUS

Cezalı
80+ Silver
Reaksiyon skoru
8,870
Arkadaşlar biraz cahilce bir soru soruyorum kusura bakmayın nereden anlayabilirim açıkmı kapalımı olduğunu?

Ayarlar > güvenlik ten

1609239960550.png

Şurada tam koruma falan olacak, açıksa açık demektir. 3. parti antivirüs yüklüyse (bendeki gibi) Defender otomatik kapanır.

Windows Güvenliği seçeneklerinden anlaşılabilmekte. Eğer eş zamanlı koruma özelliği aktif ise, güvenlik duvarınız etkindir. Antivirüs, veya Internet Security kullanıyorsanız kullandığınız güvenlik yazılımı gözükecektir.
Alıntıyı görüntüle
Şurada tam koruma falan olacak, açıksa açık demektir. 3. parti antivirüs yüklüyse (bendeki gibi) Defender otomatik kapanır.
Böyle burası bakabilirmisiniz.

Ekler

• Desktop Screenshot 2020.12.29 - 14.06.17.65.png
    Desktop Screenshot 2020.12.29 - 14.06.17.65.png
    374.7 KB · Hit: 50
Hesap koruması bölümünde OneDrive, Denetimli Klasör Erişimi gibi özellik bulunuyor. Denetimli Klasör Erişimi ne yapıyor derseniz; örneğin sizin Disk bilgilerinizi öğrenmeye çalışan Crystal Disk Mark gibi yazılımların, Disk bilgilerinizi öğrenmesini önler. Benim için gereksiz bir özelliktir.

İlk bölümde ise eş zamanlı koruma gibi özellikler bulunuyor. Ana odağınız da orasıdır.

Ekler

• Desktop Screenshot 2020.12.29 - 14.09.15.14.png
    Desktop Screenshot 2020.12.29 - 14.09.15.14.png
    247.9 KB · Hit: 50
Hmm, kuruluşunuz tarafından yönetiliyor diyor.

Kaspersky gibi 3. parti antivirüs kullanıyor musunuz?
Defender kapatıcı herhangi bir yazılım kullandınız mı?
Hayır hiç bir şey kullanmadım sadece pc yi ilk aldığımda kasperksy indirdim tarattım pc yi sildim sonra hiç crackli bir şey indirmedim sadece discord ve steamdan oyunlar indirdim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hesap koruması bölümünde OneDrive, Denetimli Klasör Erişimi gibi özellik bulunuyor. Denetimli Klasör Erişimi ne yapıyor derseniz; örneğin sizin Disk bilgilerinizi öğrenmeye çalışan Crystal Disk Mark gibi yazılımların, Disk bilgilerinizi öğrenmesini önler. Benim için gereksiz bir özelliktir.

İlk bölümde ise eş zamanlı koruma gibi özellikler bulunuyor. Ana odağınız da orasıdır.
Hocam ne yapmam lazım şuan kapalımı yani defender?

Cihazınızda herhangi bir güvenlik yazılımı olmadığı belirtilmiş. Güvenlik yazılımınız yoksa, COMODO Internet Security, Kaspersky Internet Security gibi yazılımları kullanmanız tavsiye edilir.

Kişisel tercihim COMODO Internet Security'dir. Yükledikten sonra Comodo Internet Security İdeal Güvenlik Ayarları adlı konudaki ayarları uygulayınız.

Cihazınızda herhangi bir güvenlik yazılımı olmadığı belirtilmiş. Güvenlik yazılımınız yoksa, COMODO Internet Security, Kaspersky Internet Security gibi yazılımları kullanmanız tavsiye edilir.

Kişisel tercihim COMODO Internet Security'dir. Yükledikten sonra Comodo Internet Security İdeal Güvenlik Ayarları adlı konudaki ayarları uygulayınız.
Evet güvenlik yazılımım yok ama şuan kafama bu takıldı nasıl açabilirim defenderi?

Hmm, kuruluşunuz tarafından yönetiliyor diyor.

Kaspersky gibi 3. parti antivirüs kullanıyor musunuz?
Defender kapatıcı herhangi bir yazılım kullandınız mı?
Nasıl açabilirim defenderi hocam?

@Treyarch Hocam yardım edermisiniz rica etsem?
@FightForHonor

Bilen yokmu :( @epica59

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,099,869
Üyeler
174,934
Son üye