USB Kulaklık Önerisi

sahund19

80+
Reaksiyon skoru
7
İyi forumlar arkadaşlar. Laptop'umun ses kartı kırık olduğu için jak girişi çalışmıyor. Bana 300-350 civarında önerebileceğiniz bir usb kulaküstü kulaklık öneriniz var mı acaba ?

Yakın zamanda Twitch'de kendi çapımda yayın yapmaya da başlayacağım bu yüzden başlangıç olarak kullanmak için mikrofonu da cidden güzel bir kulaklık arayışındayım. Bu fiyat bandında en çok Rampage modelleri var ancak Rampage'nin kulakiçi kulaklıklarından kullandım daha önce 2 defa ve ikisi de bozuldu bir süre sonra o yüzden çekincem var yine de kullanan arkadaşlardan deneyim ve tavsiyelerini bekliyorum.

Rampage Comfort alabilirsin 260 tl idi en son.

İyi forumlar arkadaşlar. Laptop'umun ses kartı kırık olduğu için jak girişi çalışmıyor. Bana 300-350 civarında önerebileceğiniz bir usb kulaküstü kulaklık öneriniz var mı acaba ?

Yakın zamanda Twitch'de kendi çapımda yayın yapmaya da başlayacağım bu yüzden başlangıç olarak kullanmak için mikrofonu da cidden güzel bir kulaklık arayışındayım. Bu fiyat bandında en çok Rampage modelleri var ancak Rampage'nin kulakiçi kulaklıklarından kullandım daha önce 2 defa ve ikisi de bozuldu bir süre sonra o yüzden çekincem var yine de kullanan arkadaşlardan deneyim ve tavsiyelerini bekliyorum.
HS35 olabilir

teşekkür ederim hepinize bu fiyat bandında sadece rampage modeli mi var ben anlamadım hep rampage öneriliyor. Dediğim gibi daha önce 2 kulaklığını kullandım 2 si de bozuldu. O yüzden ön yargım var bu kadar para verip 3-5 ay sonra bozulsun istemiyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bu trustları da niye böyle yapıyolar bilmiyorum ama oyuncak gibi duruyor aynı benim hiç hoşuma gitmiyor bu tip. sade olması daha iyi benim için.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,176
Üyeler
183,957
Son üye
Maminizzm
Geri