Buğrahan Mert
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 2,449
Beyler babamın arkadaşı pc ci benim imzadaki pcyi alacakmış üstüne koyup bir pc verecekmiş daha belli değil ne vereceği dua edin iyi bir şey gelsin lütfen
İnşallah kardeşim ama 46 gb HDD hiçbir şeye yetmezBeyler babamın arkadaşı PC ci benim imzadaki pcyi alacakmış üstüne koyup bir PC verecekmiş daha belli değil ne vereceği dua edin iyi bir şey gelsin lütfen
Kanka kumar oynuyorsun hadi hayırlısıBeyler babamın arkadaşı PC ci benim imzadaki pcyi alacakmış üstüne koyup bir PC verecekmiş daha belli değil ne vereceği dua edin iyi bir şey gelsin lütfen
Zacıların en imanlısı.Allahümme ya rabbi bi cahi sahıbilvesıleti seyyidina ve nebiyyina ve habibina ve kurrati uyunina ve nuri ebsarina habibike Muhammedinil Mustafa ve rasulikel mürteda ve nebiyyikel mücteba havil halena ila ahsenil hali ya muhavvilel havli vel ahval.
tamam açarım konuGelen PC hakkında konu paylaşırsın umarım merak ettim şimdi acaba nasıl bişey gelecekinşallah güzel bişey gelir de istediğin oyunları oynarsın
İnşallahBeyler babamın arkadaşı PC ci benim imzadaki pcyi alacakmış üstüne koyup bir PC verecekmiş daha belli değil ne vereceği dua edin iyi bir şey gelsin lütfen
Ekran Kartı 512 mbİnşallah 4 GB ramli pcyi alıp 2 Ciguli ramli bir PC vermez
Pü Oha ...İnşallah RTX 3090 verir sana.