Beyler pc için dua edin

Buğrahan Mert

80+ Silver
Reaksiyon skoru
2,449
Beyler babamın arkadaşı pc ci benim imzadaki pcyi alacakmış üstüne koyup bir pc verecekmiş daha belli değil ne vereceği dua edin iyi bir şey gelsin lütfen

Allahümme ya rabbi bi cahi sahıbilvesıleti seyyidina ve nebiyyina ve habibina ve kurrati uyunina ve nuri ebsarina habibike Muhammedinil Mustafa ve rasulikel mürteda ve nebiyyikel mücteba havil halena ila ahsenil hali ya muhavvilel havli vel ahval.

Beyler babamın arkadaşı PC ci benim imzadaki pcyi alacakmış üstüne koyup bir PC verecekmiş daha belli değil ne vereceği dua edin iyi bir şey gelsin lütfen
Kanka kumar oynuyorsun hadi hayırlısı

Allahümme ya rabbi bi cahi sahıbilvesıleti seyyidina ve nebiyyina ve habibina ve kurrati uyunina ve nuri ebsarina habibike Muhammedinil Mustafa ve rasulikel mürteda ve nebiyyikel mücteba havil halena ila ahsenil hali ya muhavvilel havli vel ahval.

Zacıların en imanlısı.

Gelen PC hakkında konu paylaşırsın umarım merak ettim şimdi acaba nasıl bişey gelecek :D inşallah güzel bişey gelir de istediğin oyunları oynarsın
tamam açarım konu :)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

teşekkürler beyler adamsınız

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,898
Üyeler
183,917
Son üye
Nergis