- Konu Sahibi Konu Sahibi
Valla alım gücü olsun da maaşlar bin lira olsunAma şöyle bir şey de var dolar 1 TL olsa kimsenin 2.825 TL maaş vereceğini sanmıyorum.
Valla alım gücü olsun da maaşlar bin lira olsunAma şöyle bir şey de var dolar 1 TL olsa kimsenin 2.825 TL maaş vereceğini sanmıyorum.
İnşallah misli ile daha iyisini kurarlar yoksa seçimde işleri yaş mecbur güzel şeyler yapılması lazımŞu sattıkları fabrikaları tekrar kurarlar ins da halk ta nefes alır biraz
Hocam örneğin bir firma şimdi 100 dolara yurt dışına 1 şey satıyor diyelim (örneğin çalışanın maaşı 100 tl) şuan dolar 7,35 100x7,35 =735 tlbir şey değismeyecek ki onlarında parası değerlinecek sadece ihracat yapan firmalar vermez.
bende bunu söyledim zatenHocam örneğin bir firma şimdi 100 dolara yurt dışına 1 şey satıyor diyelim (örneğin çalışanın maaşı 100 TL) şuan dolar 7,35 100x7,35 =735 TL
735-100 =635 TL kalıyor fakat dolar 1 TL olsa sattığı ürün 100 TL ye denk gelecek bu sefer işçinin maaşı zaten 100 TL bu sefer ne olacak?
Başka bir anlamayan kişi yazıyı okuyup anlar o zamanbende bunu söyledim zatenihracatcılar veremez diye