Driver sorunu demedim bile orada?Konuyu nereye çekiyorsun?hangi driver sorununu yaşadın acaba
BEN driver sorunu yaşamadım ama forumlarda yaşayan çok fazla.hangi driver sorununu yaşadın acaba
hocam anlatmaya çalıştığım şey sırf rtx ve dlss (her oyunda olmayanşey) var diye 1.3k para vermeye değmezPahalı olmasının nedenleri var 5600 gibi sırf kas gücü bir kart değil.Yapay zekası var.Ray Tracing var DLSS var.Bu kadar insanın 2060 tavsiye etmesi yanlış sen doğrusun.
her kart ilk çıktığında böyle sorunlar çıkartabilir şuan hala varmı sorun yaşayan illaki düzelecektir.BEN driver sorunu yaşamadım ama forumlarda yaşayan çok fazla.
Tartışılır.5600xt AMD optimizasyonu olan oyunlarda tabi ki geçer.Nvidia optimizasyonu olan(Pubg,Fortnite vs.)RTX 2060 5600xt yi geçer.İçinde sürü teknoloji olan bir kart.Şuan ben sadece oyun oynayacam RT umurumda değil DLSSle FPSmi 2 katına çıkarmak istemiyorum diyorsun ama aratır bu özellikler.hocam anlatmaya çalıştığım şey sırf rtx ve dlss (her oyunda olmayanşey) var diye 1.3k para vermeye değmez
Ya bırak ya. amd de uzun süredir var bu driver sorunu. yeni çıkması ile alakası yok . ama düzeltilebilir. 5500xt düzelttiler 2 sene uğraş la.hocam anlatmaya çalıştığım şey sırf rtx ve dlss (her oyunda olmayanşey) var diye 1.3k para vermeye değmez
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
her kart ilk çıktığında böyle sorunlar çıkartabilir şuan hala varmı sorun yaşayan illaki düzelecektir.
senin ekran kartın merak ettim ciddenYa bırak ya. amd de uzun süredir var bu driver sorunu. yeni çıkması ile alakası yok . ama düzeltilebilir. 5500xt düzelttiler 2 sene uğraş la.
bu arada aralarında 1.3k yok ki.
dün 3bin lira idi![]()
3060ti almayı düşünüyordum ama malum, satıcılar kar payını 2 katına çıkarınca almaktan vazgeçtim. 3060 ı bekliyorum.senin ekran kartın merak ettim cidden
hayırlı olsun alırsan3060ti almayı düşünüyordum ama malum, satıcılar kar payını 2 katına çıkarınca almaktan vazgeçtim. 3060 ı bekliyorum.
ocak da çıkacak inşallah.
teşekkür ederimhayırlı olsun alırsan
Güçlü bir custom model bile referans modelden 5-6 fps ileri iken mi?Ve nvıdıa teknolojileri varken?güldürme beni rx5600xt her türlü rtx 2060 tan daha güçlü ki r3 vs r5 3500x konuşmaya bile gerek yok.
değil ama rx 5600xt gücünde olsun yani rtx 2060 tan daha güçlü.
?Güçlü bir custom model bile referans modelden 5-6 fps ileri iken mi?Ve nvıdıa teknolojileri varken?
Saol kardeş.
Neredeyse çoğu oyunda var.dlss her oyunda varmı yok.
Değil.3-5 fps önde.Nvıdıa teknolojileri kapatıyor arayı.