Kendinize İyi Bakın...

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.

Lewis Hamilton

Cezalı
80+ Bronze
Reaksiyon skoru
843
Kimin umrunda olur bilmiyorum ama @Treyarch kardeşimizin 'Senin gibilerin bu forumda ne işi var' söyleminden sonra forumu bırakma kararı aldım.
Aslında bir nevi helallik istiyorum sizden nerdeyse herkes bu forumda yardımcı oldu bana.
Herkese çok teşekkür ederim.
Eğer hatam olduysa, birinizi kırdıysam çok çok özür dilerim.

Son düzenleme:
Kimin umrunda olur bilmiyorum ama @Treyarch kardeşimizin isteği ile forumu bırakıyorum.
Aslında bir nevi helallik istiyorum sizden nerdeyse herkes bu forumda yardımcı oldu bana.
Herkese çok teşekkür ederim.
Eğer hatam olduysa, birinizi kırdıysam çok çok özür dilerim.
yav olum sdkmfewıferondoufd açmayın şöyle boş konular

treyarch istedi diye mi bırakıyorsun? hadi abdullah abi olsa anlarım da treyarch kim ki bırak diyor?

Gerçekten boş bir arkadaşın konusuna yazdığım (her ne kadar sansürlü yazsamda) küfürlü cevap sonunda ban yemem.
Ve bu gün açtığım konuya @Treyarch kardeşimizin gelip senin bu forumda ne işin var gibi bir söylemde bulunması üzerine böyle bir yazı yazdım.
İnsanlar böyle hata yapabilir hakaret ettiğin kişiye özür dileyip yoluna devam etmen önemli

Gerçekten boş bir arkadaşın konusuna yazdığım (her ne kadar sansürlü yazsamda) küfürlü cevap sonunda ban yemem.
Ve bu gün açtığım konuya @Treyarch kardeşimizin gelip senin bu forumda ne işin var gibi bir söylemde bulunması üzerine böyle bir yazı yazdım.
ya hocam bırak kimse bişi diyemez saçmalamış kendisi biraz saçmasapan gonuşman delirtmeyin beni!!(!)

Kanka sen her kişinin dediğinemi bakacaksın sen çocukmusun ? hem LAN @Treyarch bu çocuktan ne istedin ne kızıyosun çocuğa

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Geri