Elektrik gittikten sonra PC de donma sorunları

Fanrandir

80+
Reaksiyon skoru
6
Merhabalar dün gece elektrik gitti ve uzun bir süre gelmedi bende pirizden söktüm sonrasında PC yi açtığımda herhangi bir oyunu veya uygulamayı açtığım da donma ve ekranın gidip gelme sorunları ile karşılaştım Windowsun yüklü olduğu SSD de bir sorun olup olmadığını hd tune uygulaması üzerinden kontrol ettim her şey sağlıklı gözüküyordu şimdi de HDD yi kontrol ediyorum. Sorun bunlar dışında olabilir mi yardımcı olursanız sevinirim 🤗

Pek iyi bir PSU değil ondan dolayı olabilir.Bilgisayarı Furmark gibi testlere sokun ve test edin.

Pek iyi bir PSU değil ondan dolayı olabilir.Bilgisayarı Furmark gibi testlere sokun ve test edin.
Dediğiniz testi yaptım SSD de ve HDD de herhangi bir sorun yok ekran kartını yarın değiştireceğim ama şuan ki kartta da bir sorun yoktu bilgisayar kendine gelir gibi oldu bir oyun açtım kendisine reset attı açılırken anakartta ki CPU ve dram ışığı beyaz yanıyor önce CPU yanıyor sonra dram araştırdığım kadarıyla onlar parçaların çalıştığını gösteriyormuş şuanda sisteme format atıyorum yazılımsal bir hata olabilir diye okudum bir çok yerde
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Dediğiniz testi yaptım SSD de ve HDD de herhangi bir sorun yok ekran kartını yarın değiştireceğim ama şuan ki kartta da bir sorun yoktu bilgisayar kendine gelir gibi oldu bir oyun açtım kendisine reset attı açılırken anakartta ki CPU ve dram ışığı beyaz yanıyor önce CPU yanıyor sonra dram araştırdığım kadarıyla onlar parçaların çalıştığını gösteriyormuş şuanda sisteme format atıyorum yazılımsal bir hata olabilir diye okudum bir çok yerde
Eğer formattan sonrada düzelmezse psudan kaynaklı bir sıkıntı mı oluyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,487
Üyeler
192,730
Son üye
Zeyx001
Geri