VAC ban

Reaksiyon skoru
87
Arkadaşlar bilgisayarımda VAC'in hile olarak algılayabileceği hiçbir dosya yok.Yani benim gördüğüm kadarıyla.Owerwatch'tan ban yemişim.
bu nasıl olabilir ve kaldırmanın veya valveye ulaşmanın bir yolu varmı? çünkü bence hiçbir suçum yok valve bu kadar korumacı olmak zorundamısın ya :(
Ve bir sorum daha var.CS:GO envanterimdeki skinleri yeni takasla gönderebilirmiyim ?

Ekler

• Ekran Alıntısı.webp
    Ekran Alıntısı.webp
    18.4 KB · Hit: 76
Arkadaşlar bilgisayarımda VAC'in hile olarak algılayabileceği hiçbir dosya yok.Yani benim gördüğüm kadarıyla.Owerwatch'tan ban yemişim.
bu nasıl olabilir ve kaldırmanın veya valveye ulaşmanın bir yolu varmı? çünkü bence hiçbir suçum yok valve bu kadar korumacı olmak zorundamısın ya :(
Ve bir sorum daha var.CS:GO envanterimdeki skinleri yeni takasla gönderebilirmiyim ?
hesabı başkasına verip başkasının pcsinde açıldımı hiç ?

Peki bu banı kaldırmanın hiçbir yolu yok değilmi ?
malesef VAC sınırsız bir bandır, belki hesabınız a başka birisi sızıp sizin yerinize hile açmış olabilir . steam ayarlara girip steam guardı yönet e tıklayarak diğer bütün cihazların yetkisini kaldırabilirsiniz.

Son düzenleme:
Dostum ya takım bozanlık yaptın ki büyük ihtimal takım bozanlık yaptın o yüzden yedin 4 gün sabret yapacak bir şey yok.
4 gün ban steam guardın 15 günlük bekleme süresinden kalan. Ve ben çözdüm galiba olayı.Stem arada VAC dalgası yapıyormuş Yani 4 milyon kişiyi felan topluca banlıyorlarmış. Araya kaynayanlarında VAC'ini kaldırıyorlarmış. inşallah araya kaynamışımdır yoksa hesabım çalındı demek.

kuzenim de aynı ban yemişti maalesef bir daha oynayamadı ban yeme sebebi sisin içinde awp ile 3ya da 4 kişi vurmuştu :LOL: :ROFLMAO:

dostum o vac ban değil mobile den steam guard kaldırıp tekrar yaptıysan takas banı yiyorsun oyuna girince herhangi bir uyarı veriyormu?

4 gün ban steam guardın 15 günlük bekleme süresinden kalan. Ve ben çözdüm galiba olayı.Stem arada VAC dalgası yapıyormuş Yani 4 milyon kişiyi felan topluca banlıyorlarmış. Araya kaynayanlarında VAC'ini kaldırıyorlarmış. inşallah araya kaynamışımdır yoksa hesabım çalındı demek.
steam profilinze girin eğer VAC yerseniz profilde yazıyor bi bakın isterseniz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,202,401
Üyeler
191,092
Son üye
n4c4ti1214
Geri