Neler Yeni

VAC ban

Dahası  
Reaksiyon skoru
86
İsim
Bilal Bulama
Arkadaşlar bilgisayarımda VAC'in hile olarak algılayabileceği hiçbir dosya yok.Yani benim gördüğüm kadarıyla.Owerwatch'tan ban yemişim.
bu nasıl olabilir ve kaldırmanın veya valveye ulaşmanın bir yolu varmı? çünkü bence hiçbir suçum yok valve bu kadar korumacı olmak zorundamısın ya :(
Ve bir sorum daha var.CS:GO envanterimdeki skinleri yeni takasla gönderebilirmiyim ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
86
İsim
Bilal Bulama
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Ekler

• Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    23.4 KB · Hit: 67

ensbhdr55

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,538
İsim
Enes Bahadır
Arkadaşlar bilgisayarımda VAC'in hile olarak algılayabileceği hiçbir dosya yok.Yani benim gördüğüm kadarıyla.Owerwatch'tan ban yemişim.
bu nasıl olabilir ve kaldırmanın veya valveye ulaşmanın bir yolu varmı? çünkü bence hiçbir suçum yok valve bu kadar korumacı olmak zorundamısın ya :(
Ve bir sorum daha var.CS:GO envanterimdeki skinleri yeni takasla gönderebilirmiyim ?
hesabı başkasına verip başkasının pcsinde açıldımı hiç ?

Batuhan Lastronin

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,031
İsim
Batuhan Divrik

I Auditore I

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,218
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Oyunlar,
Peki bu banı kaldırmanın hiçbir yolu yok değilmi ?
malesef VAC sınırsız bir bandır, belki hesabınız a başka birisi sızıp sizin yerinize hile açmış olabilir . steam ayarlara girip steam guardı yönet e tıklayarak diğer bütün cihazların yetkisini kaldırabilirsiniz.

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
86
İsim
Bilal Bulama
Dostum ya takım bozanlık yaptın ki büyük ihtimal takım bozanlık yaptın o yüzden yedin 4 gün sabret yapacak bir şey yok.
4 gün ban steam guardın 15 günlük bekleme süresinden kalan. Ve ben çözdüm galiba olayı.Stem arada VAC dalgası yapıyormuş Yani 4 milyon kişiyi felan topluca banlıyorlarmış. Araya kaynayanlarında VAC'ini kaldırıyorlarmış. inşallah araya kaynamışımdır yoksa hesabım çalındı demek.

beratk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
216
İsim
m. berat koç
kuzenim de aynı ban yemişti maalesef bir daha oynayamadı ban yeme sebebi sisin içinde awp ile 3ya da 4 kişi vurmuştu :LOL: :ROFLMAO:

PhanTomX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,055
İsim
Sefa
dostum o vac ban değil mobile den steam guard kaldırıp tekrar yaptıysan takas banı yiyorsun oyuna girince herhangi bir uyarı veriyormu?

I Auditore I

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,218
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Oyunlar,
4 gün ban steam guardın 15 günlük bekleme süresinden kalan. Ve ben çözdüm galiba olayı.Stem arada VAC dalgası yapıyormuş Yani 4 milyon kişiyi felan topluca banlıyorlarmış. Araya kaynayanlarında VAC'ini kaldırıyorlarmış. inşallah araya kaynamışımdır yoksa hesabım çalındı demek.
steam profilinze girin eğer VAC yerseniz profilde yazıyor bi bakın isterseniz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,204
Üyeler
161,252
Son üye
amelik22
Top Bottom