Sat JD710'u al sıfır Comfort bence.iki adet kulaklığım var biri razer biri jd 710 ama bu kulaklık aşırı şekilde cezbediyor
ikinci elde şehrimde 200 TL ye bulursam hiç affetmeden alırım
Teşekkürler hocam.Güzel olmuş.
Almak isteyenler fikir sahibi olacak artık
aylardır ilanda duruyor da satılmadı bir türlüSat JD710'u al sıfır Comfort bence.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Teşekkürler hocam.
Ben de Drop Plus alacaktım sonra vazgeçtim ama şuan memnunum. Bence alabiliyorsan Drop Plus al.aylardır ilanda duruyor da satılmadı bir türlü
satsam ya drop plus ya da bu
artık ses kartlı bir kulaklık kullanmak istiyorum
arctic 3 de kullandım
olmadı sarmıyor ses kartsız kulaklık
Nakit olarak sıkıntı yok lakin ben incelemesini yapıp yapıp satıyorum genelde sabit bir kulaklık kullanmıyorum onun için çok para vermek istemiyorumBen de Drop Plus alacaktım sonra vazgeçtim ama şuan memnunum. Bence alabiliyorsan Drop Plus al.
Kimse şu markaya olan önyargısını adam gibi yıkamadı hala Rampage önermeyin diyenleri görüyorum. Üzücü...Nakit olarak sıkıntı yok lakin ben incelemesini yapıp yapıp satıyorum genelde sabit bir kulaklık kullanmıyorum onun için çok para vermek istemiyorum
2. elde satmak zor oluyor rampage markasını
marka ekipmanda kaliteli de işte kasa ve psu da 5 para etmediği için ön yargı yıkılmıyor :/Kimse şu markaya olan önyargısını adam gibi yıkamadı hala Rampage önermeyin diyenleri görüyorum. Üzücü...
Süper! Teşekkür ederim...Her bütçe için karma çevre birimleri önerilerim V2!
O beklediğiniz an geldi, evet. Sonunda V2'si geldi. İşte başlıyoruz. Bu bütçe aralığında özellikle önerdiğim ürün varsa yanına taç koyacağım, sebebini belirteceğim. Ek olarak fiyatı dalgalıysa * koyacağım. Okuduğunuz için teşekkür ediyorum.www.technopat.net
İncelemenizi kendi rehberimde kaynak olarak kullandım. Teşekkür ederim, ellerinize sağlık![]()
Ekliyorum dostum, ayrıca bilgilendirme için çok teşekkürler iyi oldu bu.Bu arada istersen ekleyebilirsin, ben de SN-RW1 var teknik servis benim ilçemde bulunduğu için pedlerini değiştirmeye gittim ve ped değişim ücreti 30 TL zaten sadece ped için para alıyorlar. Şu an biraz artmış olabilir belki ama pek zannetmem.