işlemci kullanımı ideal seviye

Hmzdn

80+
Reaksiyon skoru
7
öncelikle selamlar sorum şu; bilgisayrımı ilk açtığım zaman görev yöneticisini açtığımda ilk an işlemci kullanımının yüzde 80-100 arasında olduğunu farkettim. o anlık yukselişten sonra bir şey açık olmamasına rağmen işlemci kullanımım 20-30 arasında oluyor bu durum normal mi( bilgisayarım 3 haftalık işlemcim ise r5 3500x)

Bence fazla benim imzada ki laptop ile %10 %5 kullanım alıyorum boşta işlemci ryzen 5 3500u
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

fazla derken benim işlemcime göre

ve arkada hiç bir güncelleme yapılmadığına da emin olmalısınız yada uygulama açık olmamasına steam olsun epic games discord

Son düzenleme:
Bence fazla benim imzada ki laptop ile %15 kullanım alıyorum boşta işlemci ryzen 5 3500u

peki ne yapabilirim bir önerin var mı

Bence fazla benim imzada ki laptop ile %15 kullanım alıyorum boşta işlemci ryzen 5 3500u

ve arkada hiç bir güncelleme yapılmadığına da emin olmalısınız yada uygulama açık olmamasına steam olsun epic games discord
o uygulamalrı zaten başlangıçtan kapattım

öneri yapamayacağım ama dediğim gibi tam kontrol sağlayıp söyler misin arkada uygulamanın açık olmaması lazım

o uygulamalrı zaten başlangıçtan kapattım
İşlemcinin boşta bu kadar kullanılması fazla gerçekten bir bilene sor tam bilgim yok bu konuda

öneri yapamayacağım ama dediğim gibi tam kontrol sağlayıp söyler misin arkada uygulamanın açık olmaması lazım

İşlemcinin boşta bu kadar kullanılması fazla gerçekten bir bilene sor tam bilgim yok

İşlemcinin boşta bu kadar kullanılması fazla gerçekten bir bilene sor tam bilgim yok bu konuda
arkada uygulama çalışmıyor ama galiba düzeldi sadece opera açıkken ortalama 15

veya 15 normal mi

veya 15 normal mi
Normal sayılır peki oyunlar da nasıl kullanım

Normal sayılır peki oyunlar da nasıl kullanım
oyunlarda bakmak fırsatım olmadı bu olay bugün dikkati mi çekti format attığım için de oyunları şuanda tekrar yüklüyorum

oyunlarda bakmak fırsatım olmadı bu olay bugün dikkati mi çekti format attığım için de oyunları şuanda tekrar yüklüyoru
ilgilendiğin için teşekkür ederim eğer anorma bir durum olursa ben zaten buaya tekrardan sorarım

oyunlarda bakmak fırsatım olmadı bu olay bugün dikkati mi çekti format attığım için de oyunları şuanda tekrar yüklüyorum

ilgilendiğin için teşekkür ederim eğer anorma bir durum olursa ben zaten buaya tekrardan sorarım
Rica ettim oyun oynarken değerleri atarsan sevinirim.

gta 5 de denedim ve 30 40 arsında kullandı
Değerler çok iyi işlemci sadece boşta birazcık azla kullanılıyormuş onun antivirüs programlarının arkada çalışmasından dolayı biraz fazla çıktığını düşünüyorum ama oyunlarda değerler çok iyi bir sıkıntı yok

Epic'in ryzen işlemcilerle ilgili bir sıkıntısı vardı belki o etken olmuştur
1609439287932.png

şuradan CPU'ya tıklarsanız size en çok kullanan uygulamaları gösterecektir oradan hangi uygulamalar CPU kullanıyor bakabilirsiniz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,156,284
Üyeler
183,777
Son üye
kagannn.n
Geri