50 Mpbs Hız Testi Sorunu

CptZutX

80+
Reaksiyon skoru
26
arkadaşlar merhaba
türk telekom 50 mpbs internet paketi kullanmaktayım fakat hız testinde daha 50 mpbs gördüğümü hatırlamıyorum telefondan test yaparken durum dahada kötü 30 35 mpbs geçmiyor.Steamden indirme yaparken maksimum 5.9 MB/s gördü.Tüm cihazlarda kablosuz olarak kullanıyorum.Pc den yaptığım hız testi sonucu
gfhfg.png

xbdfg.png

fesfse.png

arkadaşlar merhaba
türk telekom 50 mpbs internet paketi kullanmaktayım fakat hız testinde daha 50 mpbs gördüğümü hatırlamıyorum telefondan test yaparken durum dahada kötü 30 35 mpbs geçmiyor.Steamden indirme yaparken maksimum 5.9 MB/s gördü.Tüm cihazlarda kablosuz olarak kullanıyorum.PC den yaptığım hız testi sonucu
Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Galiba indirmeden dolayı diyorsunuz ama 5.9 indirme normal
hızınız/8 kadar saniyede indirme yapar.

Muhtemelen bina içi kablolarda sıkıntı var, çünkü modemde ki girdi çıktıya göre sen 39 mbps up, 103 mbps down alabiliyorsun.

Ben şuana kadar hiç vaadedilenin verildiğini görmedim zaten illa ki bir kayıp oluyor.

pakette söylenen 50 mbps tamamen gelmez çoğunlukla ve steamde indirdiğiniz 5.9mb/s = 47.2 mbps e denk geliyor

Mesela benim altyapımın verebildiği hızlarla uyuşuyor.
1609406898089.png

1609407073712.png

zaten hız problemim yok yani video izlerken olsun indirme yaparken filan sadece 50 paket kullanıp 50 yazmaması hız testinde kafama takılmıştı bide ethernet kablosu takıp deniycem bakalım bi fark olacakmı

zaten hız problemim yok yani video izlerken olsun indirme yaparken filan sadece 50 paket kullanıp 50 yazmaması hız testinde kafama takılmıştı bide ethernet kablosu takıp deniycem bakalım bi fark olacakmı
zaten paketlerde çoğunlukla 50 mbps e kadar yazar

Muhtemelen bina içi kablolarda sıkıntı var, çünkü modemde ki girdi çıktıya göre sen 39 mbps up, 103 mbps down alabiliyorsun.
bina içi kablolarda sıkıntı olması imkansız daha 1 ay olmadı nexans cat6 yeni hat kablosu çektirdim eve ankastreden ondan önce hat zayıflaması değerlerim çok yüksekti sürekli kopmalar oluyordu şuan kopma sıfır

bina içi kablolarda sıkıntı olması imkansız daha 1 ay olmadı nexans cat6 yeni hat kablosu çektirdim eve ankastreden ondan önce hat zayıflaması değerlerim çok yüksekti sürekli kopmalar oluyordu şuan kopma sıfır
O zaman başka bir sıkıntı var çözemedim, bu konu da bilgili olan arkadaşlar var onlar bakarsa daha iyi olur.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,592
Üyeler
190,936
Son üye
KassızBadici
Geri