B450 prime m-k ya 5600x takılır mı

jerycho

80+
Reaksiyon skoru
0
asus prime b450 m-k anakartım var ryzen 5000 serisi için bios update i yaptım ama 5600x takarsam bir sorun yaşar mıyım ?

O anakart çöp ama işlemci yine uyumlu sanırım BIOS güncelleyince ama emin değilim. Yinede anakart aşırı kötü.

Takabilirsin

asus prime b450 m-k anakartım var ryzen 5000 serisi için bios update i yaptım ama 5600x takarsam bir sorun yaşar mıyım ?
Takabilirsin. Sitesinde destekliyor gösteriyor.

Takabilirsin ama en az B550 kullanın.

Anakart kötü olabilirde neden bu kadar kinini kustuğunu anlamadım :(
Söylemeden nasıl durayım. 🤭 🤭 Bir anakartı vs kötüleyeceğim veya ne kadar kötü olduğunu anlattığımda sürekli b450m-k'yı örnek veriyorum ona benzetiyorum kartı. 🤭🤭 :D Aslında anakart konusunda çoğu kişi bir anakartın ne kadar kötü olduğunu anlatırken B450M-K'ya benzetiyor. 🤭🤭 VRM'leri S2H'den bile kötü.

Söylemeden nasıl durayım. 🤭 🤭 Bir anakartı vs kötüleyeceğim veya ne kadar kötü olduğunu anlattığımda sürekli b450m-k'yı örnek veriyorum ona benzetiyorum kartı. 🤭🤭 :D Aslında anakart konusunda çoğu kişi bir anakartın ne kadar kötü olduğunu anlatırken B450M-K'ya benzetiyor. 🤭🤭 VRM'leri S2H'den bile kötü.
Bunu düzgünce bir şekilde ifade edebilirsin diye düşünüyorum. Çöp, aşırı kötü bilmemne gibi ciddiyetsiz şeyler söylemek saçma geliyor bana. Aynı anakart bende de var ve dediğin gibi hak veriyorum söylediğin konulara ki bende değiştiricem anakartımı fakat daha düzgün bir şekilde söyleyebilirsin ve açıklayabilirsin.

Arkadaşlar cevaplarınız için çok teşekkür ederim. En kısa sürede ana kartımı güncellemem gerektiğini farkettim sayenizde :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,200,316
Üyeler
190,729
Son üye
Arkyn
Geri