Tactical Shotgun
80+
- Katılım
- 29 Kasım 2020
- Mesajlar
- 335
- Reaksiyon skoru
- 268
Sizin için müzikalite mi, lirikalite mi? Ben lirikalite diyorum bi saniye bile düşünmeden.
Ben lirikalite diyorum bi saniye bile düşünmeden.
Şimdi terimlerin anlamını bilmiyorum ancak lirikalite güzele benziyor.Sizin için müzikalite mi, lirikalite mi? Ben lirikalite diyorum bi saniye bile düşünmeden.
Yani, lirikalite tek başına en azından bi yerlere gelebiliyor iken, müzikalite tek başına yetmiyor.Bana kalırsa her ikisinin de önemi var fakat Lirikalite kötü olunca şarkı ne kadar iyi olursa olsun, şarkıyı söyleyenin sesi ne kadar iyi olursa olsun güzel gelmiyor.
Lirikalitesi güzelse sesi kötü de olsa bi şekilde dinlettiriyor kendini.
blurlu nasıl yapılıyor bende spoiler kutusu çıkıyorYani, lirikalite tek başına en azından bi yerlere gelebiliyor iken, müzikalite tek başına yetmiyor.
İşte bu yüzden Ronaldo![]()
Lirikalite, şarkıdaki sözlerin bi anlamının olması, dinleyiciye söyleyeceği, anlatacağı bişeylerin olup sözlerin kaliteli olması, müzikalite beatin falan güzel olması.Şimdi terimlerin anlamını bilmiyorum ancak lirikalite güzele benziyor.